Πρωινό ταλαιπωρίας με αυξημένο μποτιλιάρισμα στον Κηφισό!
Απίστευτη κίνηση και τεράστιο μποτιλιάρισμα δημιουργήθηκε νωρίτερα, έπειτα από τρία τροχαία ατυχήματα.
Σύμφωνα με επίσημη ενημέρωση από τηνΤροχαία η κίνηση προκλήθηκε από τρεις συγκρούσεις. Η μια σημειώθηκε στο ρεύμα προς Πειραιά στις Τρεις Γέφυρες, η δεύτερη στο ρεύμα προς Λαμία στο ύψος της γέφυρας Καλυφτάκη και η τρίτη ξανά στο ρεύμα προς Λαμία στο ύψος της Τατοΐου.
Λίγα λεπτά πριν τις 10 το πρωί της Τρίτης, η κίνηση στην περιοχή παρουσιάζει καλύτερη εικόνα, ωστόσο καθυστερήσεις συνεχίζουν να καταγράφονται στο ύψος της Μεταμόρφωσης αλλά και στα δύο ρεύματα στο ύψος της Νέας Φιλαδέλφειας.
Ο χάρτης της κίνησης αυτή την ώρα
Την ίδια ώρα, με χαμηλές ταχύτητες κινούνται τα οχήματα επί της λεωφόρου Μεσογείων, Κατεχάκη, και Ηλιουπόλεως στο ύψος του Μετς.
Η κίνηση στην Αττική Οδό