Κοινωνία

Δολοφονία Καρολάιν: Νομικά θα κινηθεί ο πιλότος κατά του Channel 5 για το ντοκιμαντέρ

«Παρακολουθώντας μια φαινομενικά ειδυλλιακή ζωή και έναν τραγικό φόνο μιας γυναίκας που ζει στην Ελλάδα». Με αυτές τις λέξεις, περιγράφει η ιστοσελίδα του βρετανικού καναλιού Channel 5 το ντοκιμαντέρ – αφιέρωμα στην σοκαριστική υπόθεση της δολοφονίας της Καρολάιν Κράουτς από τον σύζυγο της, Μπάμπη Αναγνωστόπουλο. Το ντοκιμαντέρ βγήκε στον «αέρα» την περασμένη εβδομάδα υπό τον τίτλο «Καρολάιν: Η δολοφονία που κορόιδεψε τον κόσμο» και προκάλεσε σάλο. 

Όμως όπως φαίνεται, σύμφωνα με την εκπομπή «Super Κατερίνα», o καθ’ ομολογίαν δολοφόνος της Καρολάιν Κράουτς δεν είχε δώσει την συγκατάθεση του για το συγκεκριμένο ντοκιμαντέρ των 90 λεπτών.

Οι πρώτες πληροφορίες, ανέφεραν πως ο πιλότος, είχε πει το «ναι» στη δημιουργία του αφιερώματος όμως δεν επιθυμούσε να συμμετάσχει σε αυτό. Τα νεότερα όμως που έρχονται στο φως αναφέρουν εντελώς διαφορετικά πράγματα. 

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με τα όσα αναφέρθηκαν στην πρωινή εκπομπή του Alpha, Μπάμπης Αναγνωστόπουλος όχι μόνο δεν έχει δώσει την συγκατάθεση του για το συγκεκριμένο ντοκιμαντέρ αλλά σκέφτεται να κινηθεί και νομικά κατά την εταιρεία παραγωγής του Channel 5. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

«Δεν δέχτηκε πρόταση για το συγκεκριμένο ντοκιμαντέρ, δεν είχαμε δεχθεί καμία κρούση. Τουλάχιστον μέσω εμού ώστε να μπορέσω να ενημερώσω τον εντολέα μου. Παλαιότερα, στην αρχή, προφανώς είχε γίνει κάτι αντίστοιχο από κάποια άλλη εταιρεία παραγωγής στην οποία υπήρχε καθολική άρνηση και από τον εντολέα μου και από εμένα όπου τον εκπροσωπώ. Δεν έλαβε καμία ενημέρωση για το συγκεκριμένο ντοκιμαντέρ. Δεν έχει δώσει καμία έγκριση. Οπότε τίθενται και αρκετά νομικά ζητήματα τα οποία, το λόγο θα έχει η Δικαιοσύνη», δήλωσε ο Αλέξανδρος Παπαϊωαννίδης, συνήγορος του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου.

Όπως ανέφερε ο δικηγόρος το ζήτημα δεν είναι αν αρέσει ή όχι στον πελάτη του η προσέγγιση του ντοκιμαντέρ όσο το γεγονός ότι δεν έχει ακόμα εκδικαστεί η υπόθεσή του.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ