Κοινωνία
Ενημερώθηκε στις:

Τραγωδία στα Καλάβρυτα: Εντοπίστηκαν νεκροί και οι τρείς ορειβάτες

Νεκρός εντοπίστηκε ένας εκ των τριών ορειβατών που αγνοούνται στα Καλάβρυτα από το απόγευμα του Σαββάτου και λίγο πριν τις 16:00, νεκροί εντοπίστηκαν και οι άλλοι δύο αναρριχητές, τα ίχνη των οποίων είχαν χαθεί από το απόγευμα του Σαββάτου.

Οι δυο νεκροι άντρες εντοπιστηκαν στην περιοχη «Ύδατα Στυγος».Η επιχείρηση είναι σε εξέλιξη για την εύρεση των δύο αναρριχητών που συνεχίζονται να αγνοούνται. Από πλευράς ΕΟΔ έχουν κινητοποιηθεί 17 διασώστες με τρία drone από Αχαΐα, Αργολίδα, Αττική και Θεσσαλονίκη, ενώ ετοιμάζεται και 8μελές κλιμάκιο από την Ελληνική Ομάδα Διάσωσης Λακωνίας.

Στην περιοχή επιχειρούν ακόμη 22 πυροσβέστες με την ορειβατική ομάδα έρευνας και διάσωσης της 6ης ΕΜΑΚ από την Πάτρα, ένα ειδικό ερπυστριοφόρο όχημα, καθώς και ομάδα χειριστών εναέριων συστημάτων μη επανδρωμένων αεροσκαφών.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ένοπλες Συρράξεις 0

Έτοιμο να σπάσει το ουκρανικό μέτωπο-Forbes : Οι πανικόβλητοι Ουκρανοί διοικητές αναπτύσσουν ανεκπαίδευτες ταξιαρχίες στην μάχη

Η κατάσταση μέσα και γύρω από το Οχερέτινο και την Νοβομπαχμούτοβα είναι τραγική ενώ ρωσική 90η Τεθωρακισμένη μεραρχία...