Κοινωνία

Καμπουράκης μετά την επίθεση με γκαζάκια στο σπίτι του: Αν περνούσε κάποιος από εδώ θα είχε καεί

«Ο κρότος ήταν φοβερός, είχε πάρει φωτιά η πόρτα όλη». Με τη φράση αυτή περιέγραψε ο Δημήτρης Καμπουράκης τι συνέβη όταν σημειώθηκε η έκρηξη με γκαζάκια έξω από το σπίτι του στην Αργυρούπολη τα ξημερώματα της Τρίτης.

«Αν δεν είχα αυτή τη θωρακισμένη πόρτα, θα είχε μπει η φωτιά μέσα. Εντωμεταξύ εδώ έμενε η πεθερά μου που έτυχε να μην είναι εδώ. Αν ήταν εδώ η γιαγιά θα είχαμε ιστορίες. Τρόμαξα, καταρχήν είναι έκπληξη και στη συνέχεια σκέφτεσαι θα καούν οι άνθρωποί μου. Μέχρι να δω τι έγινε, κάποιος γείτονας είχε πάρει αστυνομία και πυροσβεστική» περιέγραψε τις δραματικές στιγμές ο Δημήτρης Καμπουράκης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Όπως αποκάλυψε στο σπίτι του στην Αργυρούπολη είχε κάμερες οι οποίες κατέγραψαν τον δράστη. «Ήρθε τυπάκος περπατητός, στήθηκε εδώ στο πλατύσκαλο με έναν σάκο που μέσα είχε τα γκαζάκια, τους έβαλε φωτιά, και έφυγε τρέχοντας. Φορούσε μαύρο σκούφο, μάσκα ιατρική αλλά διακρίνονται κάποια χαρακτηριστικά του, είχε μουσάκι» είπε χαρακτηριστικά ο Δημήτρης Καμπουράκης.

«Αν περνούσε κάποιος από εδώ θα είχε καεί» συμπλήρωσε ο δημοσιογράφος ο οποίος είπε ότι «πριν από έναν χρόνο είχα κάποια e-mail απειλητικά. Τότε είχε επικοινωνήσει η αστυνομία μαζί μου και μου είχαν εγκρίνει αστυνομικό αλλά εγώ αρνήθηκα, τώρα, όμως, θα το ξανασκεφτώ».

Υπενθυμίζεται ότι ταυτόχρονα με την επίθεση με γκαζάκια στο σπίτι του δημοσιογράφου, Δημήτρη Καμπουράκη, σημειώθηκε παρόμοια επίθεση στο σπίτι του συνδικαλιστή αστυνομικού, Βασίλη Ντούμα.

Η δεύτερη επίθεση σημειώθηκε στην Κυψέλη όπου μένει ο κ. Ντούμας. Ευτυχώς και στην περίπτωση αυτή απο την έκρηξη σημειώθηκαν μόνο υλικές ζημιές.

 

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ