Κοινωνία

Γιατρός διέσχισε την Αθήνα μέσα στο χιόνι για να κάνει την εφημερία του

Ο Μάριος Μάντζος, αδερφός του ειδικευόμενου παθολόγου είπε χαρακτηριστικά «Βγήκαμε με τη μητέρα μου στο μπαλκόνι για να τον χαιρετήσουμε και όταν είδα το τοπίο πριν εμφανιστεί στο πλάνο ο αδερφός μου, λέω «πού πάει, Χριστέ μου».

Ο 35χρονος γιατρός, αφού χαιρέτησε την οικογένειά του, ξεκίνησε με τα πόδια από το Νέο Ηράκλειο με προορισμό το νοσοκομείο, με την ελπίδα να μεταφερθεί με τον ηλεκτρικό.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Όταν έφτασε εκεί όμως, συνειδητοποίησε πως ήταν εκτός λειτουργίας και έτσι περπάτησε για περίπου πέντε ώρες.

Η πραγματικότητα είναι πως όπως φαίνεται και στον χάρτη, υπό κανονικές συνθήκες η διδρομή θα χρειαζόταν περίπου μίαμιση ώρα περπάτημα. Τα χιόνια όμως έκαναν το εγχείρημα εξαιρετικά δύσκολο και χρειάστηκαν τελικά 5 ώρες

«Η αλήθεια είναι ότι εγώ έχω κάνει μαραθώνιο 42 χλμ. αλλά νομίζω ότι αυτό που έκανε ο αδερφός μου τα ισοπεδώνει όλα. Για τον αδερφό μου δεν ήταν ηρωισμός, ήταν κάτι αυτονόητο για να βρεθεί στο νοσοκομείο, ήταν το καθήκον του» συμπλήρωσε ο αδερφός του ειδικευόμενου παθολόγου.

GALLERY

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

C-130 Hercules
Ένοπλες Συρράξεις 0

«Μάτωσε» η Λεγεώνα των Ξένων-Δεκάδες νεκροί και τραυματισμένοι μισθοφόροι εκκενώνονται στη Πολωνία μετά από ρωσικό πλήγμα στον Δνείπερο

Οι Ρώσοι χτύπησαν ξενοδοχείο στον Δνείπερο που φιλοξενούσε δυτικούς μισθοφόρους και στρατιωτικούς εκπαιδευτές