Κοινωνία

Αποκάλυψη σοκ για τον ιερέα: Κακοποιούσε και ανήλικη μπέιμπι σίτερ

Τα στόματα σιγά σιγά ανοίγουν και σύμφωνα με τον Alpha, εκτός από το γενναίο κορίτσι που βρήκε τη δύναμη να αποκαλύψει τον εφιάλτη που ζούσε στα χέρια του, οι αστυνομικοί ανακάλυψαν πως ο 37χρονος κακοποιούσε και μία ακόμη ανήλικη.

Μετά την καταγγελία της 18χρονης, οι Αρχές παρακολουθούσαν για αρκετό καιρό το σπίτι του ιερέα, ο οποίος έμενε πολλές ώρες μόνος του με μια νεαρή κοπέλα, καθώς η σύζυγός του απουσίαζε και τα δύο μεγαλύτερα παιδιά του ήταν στο σχολείο. Η νεαρή κοπέλα ήταν η μπέιμπι σίτερ που κρατούσε το μωρό του και φέρεται να την κακοποιούσε σεξουαλικά από την ηλικία των 15,5 ετών.

Ο ρασοφόρος, βάσει των ίδιων πάντα καταγγελιών, φέρεται, επίσης, να έστελνε ακατάλληλο υλικό στην ανήλικη, ζητώντας της να κάνει το ίδιο. Την έπαιρνε μάλιστα μαζί του ακόμα και στις διακοπές με την οικογένειά του, ενώ επισκεπτόταν συχνά το σπίτι του, όταν ήταν εκεί και η παπαδιά.

Κατά πάσα πιθανότητα, τη γνώρισε επίσης στο κατηχητικό και εκείνη δέχθηκε τις ανήθικες προτάσεις του, ζητώντας της μάλιστα να πηγαίνει σπίτι του για να προσέχει τα παιδιά του.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Από την πλευρά της, η 18χρονη σήμερα νεαρή υποστηρίζει ότι είχαν «σχέση» με τη θέλησή της. Κάτι που δεν παίζει πάντως κανέναν ρόλο νομικά, καθώς ήταν ακόμα ένα παιδί 15,5 ετών, όταν συνευρέθηκε πρώτη φορά με τον ιερέα.

Άξιο αναφοράς είναι, επίσης, το γεγονός ότι η 18χρονη πήγε στα δικαστήρια και φώναζε «είναι αθώος»! Οι αστυνομικοί περιγράφουν, δε, ένα κορίτσι που είναι υπό την επήρεια του ιερέα, ο οποίος ήταν χειριστικός και ανάγκαζε τα παιδιά είτε με τον φόβο είτε με άλλους τρόπους να γίνουν υποχείριά του.

Η κατάθεση εξάλλου της μητέρας της που δεν γνώριζε τίποτα και το έμαθε από την Αστυνομία, είναι «καταπέλτης» εναντίον του. «Θα έπρεπε να ντρέπεται. Έστειλα το παιδί μου στο κατηχητικό και ήμουν σίγουρη ότι θα καθοδηγεί τα παιδιά ένας ιερέας και τώρα μαθαίνω ότι ο άνθρωπος αυτός κακοποιούσε σεξουαλικά το παιδί μου» ανέφερε χαρακτηριστικά, ζητώντας την παραδειγματική του τιμωρία.

Πιθανότατα, μάλιστα, το ακατάλληλο υλικό που έχει βρεθεί στο κινητό του ιερέα να είναι από το τηλέφωνο της συγκεκριμένης 18χρονης και όχι από την καταγγέλλουσα.

Υπενθυμίζεται ότι ο 37χρονος μετέβη, σήμερα (25/01), λίγο πριν από τις 12:00 στον Ανακριτή για να απολογηθεί σχετικά με την υπόθεση βιασμού της 17χρονης. Στο πλευρό του ήταν η σύζυγός του, ο πατέρας του, αλλά και πρόσωπα από το συγγενικό του περιβάλλον.

Ισχυρίζεται ότι είναι αθώος, ενώ αναμένεται να αποδώσει την καταγγελία σε οικονομικά κίνητρα, προτάσσοντας μάλιστα πως ίσως η καταγγέλλουσα «τον είχε ερωτευτεί».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

«Βοηθούσα την οικογένεια της ανήλικης με πόρους του φιλόπτωχου ταμείου και με όποιον τρόπο μπορούσα ως ιερέας. Όταν σταμάτησαν οι δωρεές που έκανα στην οικογένειά της, επειδή είχαν ανάγκη και άλλοι ενορίτες, τότε πιστεύω ξεκίνησε να μπαίνει στο μυαλό της η ιδέα να με καταγγείλει στις Αρχές προκειμένου να με εκβιάζει» ισχυρίστηκε στον Alpha.

Παράλληλα, υποστήριξε πως η ανήλικη «είτε επειδή είμαι ένας ιερέας προσιτός σε όλους είτε επειδή επιδίωκε κάτι παραπάνω από εμένα, ίσως με είχε ερωτευτεί. Και επειδή δεν ενέδωσα, θέλησε να με καταγγείλει» κάνοντας λόγο για ψευδή καταγγελία.

«Η καταγγελία δεν ευσταθεί και είναι ψευδής. Είμαι πατέρας τριών παιδιών που λατρεύω και αγαπώ, ενώ σιχαίνομαι τους βιαστές. Εάν υποτεθεί πως είμαι βιαστής γιατί να επιλέξω να κάνω αυτές τις πράξεις μέσα στον ιερό ναό που βρίσκεται σε κεντρικό σημείο με την πρόσβαση στο γραφείο ιερέων ανοιχτή, ενώ υπάρχει κλειστό κύκλωμα με κάμερες;» συνέχισε.

Και μπορεί ο συνήγορός του να αμφισβήτησε αρχικά την αξιοπιστία του κοριτσιού, κάνοντας και victim blaming, ενώ δεν δίστασε να υποστηρίξει πως «αυτού του είδους οι καταγγελίες, που γίνονται δηλαδή μετά την παρέλευση μεγάλου χρονικού διαστήματος από την υποτιθέμενη πράξη, είναι της μόδας», ωστόσο μετά τον σάλο που προκάλεσε, παραιτήθηκε από την υπεράσπιση του ιερέα, κατηγορώντας τον για απόκρυψη στοιχείων.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Πολεμική αεροπορία 0

Πριν πεινάσει μαγειρεύει η Ελλάδα! Τα γνωστά μηχανικά προβλήματα του F-35 αναγκάζουν την ΠΑ να ζητά επιτακτικά την απόκτηση του Block 4

Ως χώρα θα περιμένουμε όσο απαιτηθεί για να παραλάβουμε την εκδοχή Block 4 του Αμερικανού αεροσκάφους 5η γενιάς στην...
ρωσική τράπεζα και Πούτιν
Ρωσία 0

Έξω Φρενών οι Ρώσοι! Τούρκοι, Κινέζοι και Άραβες καθυστερούν ή ακυρώνουν τελείως τις πληρωμές ρωσικού πετρελαίου φοβούμενοι τις κυρώσεις των ΗΠΑ

«Η αμερικανική και ευρωπαϊκή πίεση δημιούργησε προβλήματα στις πληρωμένες μας» είπε ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνο,...