Κοινωνία

Χαλάνδρι: Έστειλε την κόρη του στο δωμάτιο πανικού να γλιτώσει από ληστές

Ο γυναικολόγος που κατοικεί στο Χαλάνδρι, βρισκόταν στο ιατρείο του και μπορούσε από την οθόνη του υπολογιστή του να παρακολουθεί τι συμβαίνει μέσα στο σπίτι του, μέσω live streaming από τις κάμερες ασφαλείας. Αυτό αποδείχθηκε σωτήριο για την κόρη του.

Την ώρα που η 16χρονη έκανε ιδιαίτερο μάθημα με μια καθηγήτρια στο δωμάτιο της, ο γιατρός είδε από τις κάμερες τρεις κακοποιούς να ετοιμάζονται να μπουν στο σπίτι του. Αμέσως τηλεφώνησε στο παιδί του και παράλληλα πήρε τηλέφωνο και την Αστυνομία.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Η ανήλικη κόρη με την καθηγήτρια τα παράτησαν όλα και άμεσα διέφυγαν στο δωμάτιο πανικού με την ατσάλινη πόρτα που διαθέτει το σπίτι, όπως μεταδόθηκε στην εκπομπή T-live του Alpha. Την ίδια ώρα, οι κουκουλοφόροι πάλευαν για αρκετά λεπτά να σπάσουν τη σιδερένια πόρτα, χωρίς ωστόσο να τα καταφέρουν.

Πάντως, το θρίλερ δεν σταμάτησε εκεί. Η πόρτα στο δωμάτιο πανικού μπλόκαρε, πιθανότατα από τα χτυπήματα που της έδωσαν οι διαρρήκτες, με αποτέλεσμα οι αστυνομικοί να καλέσουν και την Πυροσβεστική. Τελικά, ο απεγκλωβισμός στέφθηκε με επιτυχία, με αποτέλεσμα η ιστορία να λήξει κάπου εκεί.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ