Κοινωνία

Λέσβος: Ντου της αστυνομίας στα Κεράμεια - Οργανώθηκαν κόντρες και επιδείξεις «φτιαγμένων» Ι.Χ

Δεκάδες οδηγοί οχημάτων είχαν δώσει ραντεβού, στην διασταύρωση, για αυτοσχέδιους αγώνες και επιδείξεις, σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του in.gr.

Το σχέδιο έγινε γνωστό στην Αστυνομική Διεύθυνση που σχεδίασε και εκτέλεσε με ακρίβεια το δικό της μπλόκο ώστε να αποφευχθούν ατυχήματα που ελοχεύουν σε τέτοιες περιπτώσεις τόσο για τους ίδιους τους συμμετέχοντες όσο και ανύποπτους πολίτες που θα τύγχανε να περάσουν από το σημείο.

Δείτε τα βίντεο του in.gr

Άνδρες διαφόρων υπηρεσιών της αστυνομίας βρέθηκαν στο σημείο και προχώρησαν σε δεκάδες ελέγχους προκειμένου να αποτρέψουν αυτοσχέδιους αγώνες.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες το κάλεσμα και η συνεννόηση γίνεται μέσα από τα Social Media τα οποία έχουν αυτή την… δύναμη πλέον.

Έτσι κάθε Κυριακή σχεδόν, δεκάδες νεαροί συγκεντρώνονται σε δρόμους με μεγάλη ευθεία, είτε στην διασταύρωση της Πηγής, της Ευρειακής, είτε προς Αγιάσο είτε προς Πολιχνίτο, μαρσάρουν, κάνουν επίδειξη του πόσο «φτιαγμένα» είναι τα αμάξια τους, κάνουν κόντρες για να αποδείξουν ότι είναι καλύτεροι οδηγοί και πιο γρήγοροι και παίζουν μεταξύ ζωής και θανάτου.

 

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ