Κοινωνία

Τρίκαλα: Χειροπέδες σε Έλληνα που έκλεβε συστηματικά αυτοκίνητα

Άλλες δύο κλοπές οχημάτων είχε διαπράξει τις τελευταίες ημέρες ο Έλληνας, ο οποίος συνελήφθη τα ξημερώματα των Θεοφανίων σε περιοχή του Δήμου Πύλης, ενώ οδηγούσε ένα Ι.Χ. αυτοκίνητο που έκλεψε από τα Τρίκαλα. Τα δυο οχήματα βρέθηκαν εγκαταλελειμμένα σε περιοχές των Τρικάλων.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Πρόκειται για ένα Ι.Χ. αυτοκίνητο που είχε κλαπεί την περασμένη Δευτέρα και ένα Ι.Χ. φορτηγό που ο δράστης είχε κλέψει την επόμενη ημέρα. Και τα δυο αποδόθηκαν στους ιδιοκτήτες από τους αστυνομικούς της Ασφάλειας Τρικάλων που εξιχνίασαν τις κλοπές και σχηματίστηκε συμπληρωματική δικογραφία σε βάρος του δράστη, στον οποίο ο εισαγγελέας Πρωτοδικών Τρικάλων έχει ασκήσει ήδη δίωξη για κλοπή τροχοφόρου και παράνομη οπλοκατοχή.

Υπενθυμίζεται ότι στην τσάντα ώμου που βρέθηκε στην κατοχή του είχαν βρεθεί δυο μαχαίρια, δυο λάμες, δυο κινητά τηλέφωνα, τρία κλειδιά αυτοκινήτου και ένα μπρελόκ με διάφορα κλειδιά, που εξετάζεται αν προέρχονται από διαρρήξεις σπιτιών ή οχημάτων. Η έρευνα για την πλήρη εξιχνίαση της παράνομης δραστηριότητάς του συνεχίζεται.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

C-130 Hercules
Ένοπλες Συρράξεις 0

«Μάτωσε» η Λεγεώνα των Ξένων-Δεκάδες νεκροί και τραυματισμένοι μισθοφόροι εκκενώνονται στη Πολωνία μετά από ρωσικό πλήγμα στον Δνείπερο

Οι Ρώσοι χτύπησαν ξενοδοχείο στον Δνείπερο που φιλοξενούσε δυτικούς μισθοφόρους και στρατιωτικούς εκπαιδευτές