Κοινωνία

Λάρισα: Φοιτήτης που γύρισε από την Αγγλία βρέθηκε θετικός στη μετάλλαξη Όμικρον

Ο φοιτητής γύρισε στη Λάρισα και εμφάνισε συμπτώματα, για αυτό και επισκέφθηκε το Γενικό Νοσοκομείο της πόλης, όπου εκεί διαγνώστηκε θετικός στον κορονοϊό. Το δείγμα του εστάλη για περαιτέρω διερεύνηση και διαπιστώθηκε ότι νοσεί από τη μετάλλαξη Όμικρον, μέσα στο σαββατοκύριακο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Σύμφωνα με το larissanet.gr, ο φοιτητής βρίσκεται σε καραντίνα στο σπίτι του και έλαβε φαρμακευτική αγωγή για την αντιμετώπιση των συμπτωμάτων. Παράλληλα, γίνεται η απαραίτητη ιχνηλάτηση των στενών επαφών του.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ένοπλες Συρράξεις 0

Ξεκίνησε ο ρωσικός οδοστρωτήρας σε ένα τεράστιο μέτωπο χρησιμοποιώντας την τακτική της “Λοξής φάλαγγας” ενώ πέφτουν πόλεις η μία μετά την άλλη

Ποιος θα σταματήσει 200.000 Ρώσους στρατιώτες αναρωτιούνται πολλοί στην Ουκρανία -Οι Ρώσοι έχουν τοπική υπεροχή 3:1...