Κοινωνία
Ενημερώθηκε στις:

Στην... αντεπίθεση περνούν οι "Ράδιο Αρβύλα"-Αγωγή κατά του Στάθη Παναγιωτόπουλου

 Στην... αντεπίθεση περνούν οι άλλοτε στενοί συνεργάτες του Στάθη Παναγιωτόπουλου.

Ο Αντώνης Κανάκης, ο Γιάννης Σερβετάς και ο Χρήστος Κιούσης, αφού εξέφρασαν την απόλυτη στήριξή τους στο θύμα του κ. Παναγιωτόπουλου, κατέθεσαν και αγωγή εναντίον του, με την οποία ζητούν την αποκατάσταση της ζημιάς και της ηθικής βλάβης που έχουν υποστεί τόσο οι ίδιοι προσωπικά, όσο και η εκπομπή Ράδιο Αρβύλα, αλλά και ο Αντώνης Κανάκης σαν δημιουργός της.

Καταγγελία κατά των «Ράδιο Αρβύλα»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Σε μια σοβαρή καταγγελία για το πόσα γνώριζαν ο Αντώνης Κανάκης και τα υπόλοιπα μέλη των Ράδιο Αρβύλα σχετικά με τον Στάθη Παναγιωτόπουλο προχώρησε πρώην εργαζόμενη στην εκπομπή γράφοντας χαρακτηριστικά ότι «ήξεραν ότι ο εν λόγω τύπος είναι ένας γλοιώδης παρενοχλητής».

«Ήξεραν όλοι ότι παρενοχλούσε τα κορίτσια στο γραφείο, στο στούντιο, όπου στεκόταν κι όπου βρισκόταν. Φαίνεται βέβαια και στην ίδια την εκπομπή όλα αυτά τα χρόνια πως είναι αποδεκτό από τους υπόλοιπους το γλοιώδες πέσιμό του σε συνεργάτιδες και καλεσμένες μουσικούς» γράφει χαρακτηριστικά στην ανάρτησή της.

H καταγγέλλουσα επικαλείται, μάλιστα και προσωπικά παραδείγματα γράφοντας χαρακτηριστικά ότι «το τελευταίο μήνυμα μου το έστειλε πριν 4 περίπου χρόνια (8 χρόνια από την τελευταία φορά που τον είδα!!), για να με ενημερώσει, έτσι στο άσχετο, για τις επιδόσεις του στο στοματικό έρωτα. Ναι, καλά διαβάσατε».

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ένοπλες Συρράξεις 0

Η Δύση είναι συγκλονισμένη-Το ρωσικό υπερμαχητικό αεροσκάφος Mig-41 θα έχει αποστολή την εξουδετέρωση δυτικών υπερηχητικών στόχων

Ο απόστρατος Στρατάρχης της ινδικής Πολεμικής Αεροπορίας ανέφερε για «ηλεκτρομαγνητικό όπλο παλμών» που αναπτύσσουν οι...