Κοινωνία

Στάθης Παναγιωτόπουλος: Όλοι ήξεραν για τις παρενοχλήσεις

Ο Στάθης Παναγιωτόπουλος και οι Ράδιο Αρβύλα σχεδόν μονοπωλούν το ενδιαφέρον στον δημόσιο διάλογο τα τελευταία 24ωρα, με τις αποκαλύψεις να είναι ασταμάτητες.

Μια νέα καταγγελία είδε το φως της δημοσιότητας και προέρχεται από ιδιωτικό λογαριασμό στο Facebook ενώ προβλήθηκε στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου στον ALPHA και στηλιτεύει τη στάση των Ράδιο Αρβύλα, οι οποίοι φέρονται πως γνώριζαν για τη συμπεριφορά του Στάθη Παναγιωτόπουλου.

 

Η συγκεκριμένη γυναίκα αναφέρει πως ήταν πρώην εργαζόμενη στο Ράδιο Αρβύλα και καταγγέλλει πως οι Αντώνης Κανάκης, Γιάννης Σερβετάς και Χρήστος Κιούσης ήξεραν πως ο Στάθης Παναγιωτόπουλος είναι ένας «γλοιώδης παρενοχλητής» που «την πέφτει σε ό,τι κινείται, προχωρώντας άμεσα και σε κινήσεις – χοντράδες αν τυχόν η εκάστοτε κοπέλα προσπαθούσε να αρνηθεί με ευγενικό τρόπο».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ



«Γιατί δεν έφτανε να δείξεις ευγενικά ότι δεν ενδιαφέρεσαι, καθώς κάθε ευγένεια την έπαιρνε ως αφορμή για περισσότερο μπάσιμο. Ήξεραν όλοι ότι παρενοχλούσε τα κορίτσια στο γραφείο, στο στούντιο, όπου στεκόταν κι όπου βρισκόταν. Φαίνεται βέβαια και στην ίδια την εκπομπή όλα αυτά τα χρόνια πως είναι αποδεκτό από τους υπόλοιπους το γλοιώδες πέσιμό του σε συνεργάτιδες και καλεσμένες μουσικούς. Έχω πολλά παραδείγματα να δώσω και από τη συμπεριφορά του προς εμένα. Όπως ότι με προσκάλεσε μέσα στο στούντιο την ώρα της ραδιοφωνικής του εκπομπής και ενώ βρισκόμουν στον χώρο για θέματα της τηλεοπτικής, για να μου δείξει πώς γίνεται η εκπομπή και να μου την πέσει εντός και εκτός αέρα. Όπως ότι μου έφερε λουλούδια “από τον κήπο της μητέρας του”, στα καλά καθούμενα και μπροστά στους συναδέλφους μου στη συντακτική ομάδα της Αρβύλας. Για το πόσο ντράπηκα φυσικά, ούτε λόγος. Όταν παραιτήθηκα από την Αρβύλα, με πλησίασε για να μου τάξει άλλη δουλειά και όταν δέχτηκα να συναντηθούμε να το συζητήσουμε, μου είπε έξω από τα δόντια ότι θα χρειαστεί πρώτα “να περάσω από το σπίτι του για να μου δείξει τη συλλογή με τα CD του”. Και όταν έφυγα αηδιασμένη από εκείνη τη συνάντηση, φυσικά δεν πτοήθηκε, καθώς μου έστελνε μηνύματα, στα οποία ποτέ δεν ανταποκρινόμουν, για χρόνια ολόκληρα. SMS και Viber, πρωί ή βράδυ, χωρίς ποτέ να ανταποκρίνομαι, δεν είχε καμία σημασία για τον “σκύλο”. Δεν ξέρω λοιπόν να σας πω αν ήξεραν για τις παράνομες πράξεις του, μπορώ όμως σίγουρα να σας πω ότι ήξεραν για τις “νόμιμες” και τις φανερές. Αυτές που στην καθημερινότητα γίνονται ανεκτές, εν μέσω αστείων, με βλέμματα που κάνουν πως δε βλέπουν και με σκέψεις τύπου “Έλα μωρέ, έτσι είναι ο Στάθης”. Με ανοχή, λοξές ματιές και σιωπηλή συγκάλυψη, έτσι συνέπλεαν με τον γυμνοσάλιαγκα οι υπόλοιποι» αναφέρθηκε στο συγκλονιστικό μήνυμα της επώνυμης καταγγελίας όπως προβλήθηκε στον αέρα της εκπομπής «Super Κατερίνα».

Αξίζει να σημειωθεί πως χτες έγινε γνωστό πως ο 58χρονος παρουσιαστής παντρεύτηκε κρυφά πριν από ενάμιση μήνα στην Αλόννησο με τη σύντροφό του, και συγκεκριμένα την 1η Νοεμβρίου, με πολιτικό γάμο και παρουσία δύο μαρτύρων, κάτι που φαίνεται πως δεν γνώριζε το υπόλοιπο team των «Ράδιο Αρβύλα».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

 

Η σύζυγός του είναι αρκετά νεότερή του και δουλεύει στο καφέ-μπαρ, που διατηρεί ο παρουσιαστής στο νησί, ενώ σύμφωνα με τον ΑLPHA, το μυστήριο τέλεσε ο δήμαρχος του νησιού.

Επίσης, αίσθηση προκάλεσε το γεγονός ότι χτες το μεσημέρι, ο ίδιος με τη σύζυγό του, πια, εθεάθησαν στη χασαποταβέρνα «Ανέστης» στην Περαία Θεσσαλονίκης, όπου γευμάτισαν και πλήρωσαν με πιστωτική κάρτα.

https://youtu.be/-BbwtuzVWTs?t=10

 

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ