Κοινωνία

Εκπρόσωπος κόμματος Τράγκα: ''Ναι είμαι αρνητής, δεν θα σου πω «αντίο φίλε» αλλά ότι «σε αγαπώ πολύ»''

Ο Πάρις Κουρτζίδης, εκπρόσωπος Τύπου των Ελεύθερων Ανθρώπων και στενός συνεργάτης του Γιώργου Τράγκα, συγκινεί με τον αποχαιρετισμό του.

Ο εκπρόσωπος Τύπου των Ελεύθερων Ανθρώπων και στενός συνεργάτης του Γιώργου Τράγκα στέλνει το δικό του μήνυμα λίγες ώρες πριν από την εξόδιο ακολουθία στον δημοσιογράφο, που άφησε την τελευταία του πνοή ύστερα από μάχη με τον κορονοϊού.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ο κ. Πάρις Κουρτζίδης είπε το δικό του συγκινητικό «αντίο» στον δημοσιογράφο, ο οποίος κατέληξε στο νοσοκομείο Σωτηρία ύστερα από ολιγοήμερη νοσηλεία.

«ΝΑΙ είμαι ΑΡΝΗΤΗΣ! Δεν το δέχομαι. Το ίδιο κι εσύ. Το ξέρω. Μου το είπες. Άλλωστε, έχουμε να πιούμε ένα ακόμη μπουκάλι κρασί ΜΑΖΙ... Για αυτό σήμερα δεν θα σου πω "αντίο φίλε". Θα πω ότι είπες κι εσύ στις τελευταίες κουβέντες: Σ' ΑΓΑΠΩ ΠΟΛΥ!» έγραψε σε ανάρτησή του στο Twitter ο κ. Κουρτζίδης.

Η εξόδιος ακολουθία για τον Γιώργο Τράγκα θα λάβει χώρα στις 13:00 στην Παναγία Ελευθερώτρια Κηφισιάς και η ταφή θα γίνει στο δημοτικό κοιμητήριο Κηφισιάς.

Η οικογένεια έχει ζητήσει, αντί στεφάνων, να δοθούν δωρεές στην Κιβωτό του Κόσμου και στο ΔΙ.ΚΕ.Π.Α.Ζ.

 

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ένοπλες Συρράξεις 0

Έτοιμο να σπάσει το ουκρανικό μέτωπο-Forbes : Οι πανικόβλητοι Ουκρανοί διοικητές αναπτύσσουν ανεκπαίδευτες ταξιαρχίες στην μάχη

Η κατάσταση μέσα και γύρω από το Οχερέτινο και την Νοβομπαχμούτοβα είναι τραγική ενώ ρωσική 90η Τεθωρακισμένη μεραρχία...