Κοινωνία
Ενημερώθηκε στις:

Θεσσαλονίκη: Μόνο "αναίμακτες" δεν είναι οι εκλογές του ΔΣΘ - Υποψήφιος έβαζε σταυρούς στον εαυτό του;

Σύμφωνα με το Thesstoday, τα ξημερώματα της Δευτέρας 29 Νοεμβρίου κατά τη διάρκεια της καταμέτρησης των ψήφων και αφού τελείωσε η εκλογική διαδικασία, υποψήφιος σύμβουλος παράταξης, φέρεται να πήγε στην εφορευτική επιτροπή, να πήρε από την άκρη του τραπεζιού κάποια ψηφοδέλτια και να έβαλε σταυρούς στο όνομά του.

Μάλιστα κάποιοι σύμβουλοι ξεσηκώθηκαν και σκοπεύουν να καταθέσουν μέσα στις επόμενες ημέρες ένσταση και καταγγελία για τον συγκεκριμένο υποψήφιο.

Ως απαράδεκτο, καταδικαστέο και λυπηρό χαρακτήρισε το περιστατικό, μιλώντας στο ThessToday.gr, ο πρόεδρος του ΔΣΘ, Στάθης Κουτσοχήνας, εάν φυσικά αποδειχθεί πως η καταγγελία είναι αληθής.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ο ίδιος από την πλευρά του τόνισε πως όταν κατατεθεί επίσημα η καταγγελία θα διερευνηθεί ενώ επίσης απηύθυνε μήνυμα συμμετοχής στις επαναληπτικές εκλογές που θα διεξαχθούν αύριο και μεθαύριο, 5-6 Δεκεμβρίου.

Όπως υποστήριξε «ο καθένας θα πρέπει να διαμορφώσει την επόμενη ημέρα», ενώ δεσμεύτηκε για την παράταξή του πως θα συνεχίσει να εργάζεται με προτεραιότητες και κριτήρια δικηγορικά όπως αρμόζει για τον σύλλογο.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ