Κοινωνία

Μαρέβα Μητσοτάκη: Η συνάντησή της με την Ιωάννα Παλιοσπύρου

Μια συναυλία με τη Ρένα Μόρφη πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη (25/11) στο Ίδρυμα Μείζονος Ελληνισμού με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα για την Εξάλειψη της Βίας κατά των Γυναικών με στόχο να ακουστεί το μήνυμα ότι καμία γυναίκα δεν είναι μόνη της απέναντι στη βία.

«Σαφώς μια μέρα δεν φτάνει» δήλωσε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ η υφυπουργός Εργασίας αρμόδια για θέματα Δημογραφικής Πολιτικής και Ισότητας των Φύλων, Μαρία Συρεγγέλα, προσθέτοντας «Πρέπει κάθε μέρα να αγωνιζόμαστε για όλες αυτές τις γυναίκες που είναι θύματα βίας, για την εξάλειψη του φαινομένου. Άλλωστε το οφείλουμε στα παιδιά μας, το οφείλουμε στην ίδια τη ζω». «Θέλω να ευχαριστήσω ιδιαίτερα τη Ρένα Μόρφη που μέσα από τη μουσική της και μέσα από τα τραγούδια της ενώνει κι εκείνη τη φωνή της με τις δικές μας για να δώσει το μήνυμα ότι καμία γυναίκα δεν πρέπει να είναι μόνη» είπε η κυρία Συρεγγέλα, η οποία δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στους άνδρες, για τους οποίους χαρακτηριστικά είπε ότι «σε αυτήν την προσπάθεια τους θέλουμε συμμάχους, δεν είναι πόλεμος φύλων. Θέλουμε μαζί μας σε αυτόν τον αγώνα και τους άνδρες, να στηρίζουν τα δικαιώματα των γυναικών γιατί εξάλλου είναι ανθρώπινα δικαιώματα».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Την εκδήλωση συμβολικού χαρακτήρα παρακολούθησαν μεταξύ άλλων ηΜαρέβα Μητσοτάκη και η Ιωάννα Παλιοσπύρου, η οποία τον Μάιο του 2020 έπεσε θύμα επίθεσης με βιτριόλι.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ