Κοινωνία

Μαρτυρία: Με κακοποιούσε για τρεις μήνες ενώ ήμουν έγκυος

Η κα. Μαρία θυμήθηκε τους τρεις εφιαλτικούς μήνες που είχε βιώσει όταν ο σύντροφός της την είχε κλειδώσει στο σπίτι και την κακοποιούσε, ενώ ήταν έγκυος στο παιδί του.

«Εμένα με κλείδωνε μέσα στο σπίτι, με χτύπαγε κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης μου» είπε και συμπλήρωσε πως «όλοι γνωρίζουν, αλλά δεν μιλάνε για να μην μπλέξουν».

Κάθε μέρα αυτού του τριμήνου ήταν ένα «βασανιστήριο» δήλωσε και τόνισε πως ο σύντροφός της την κλείδωνε σε ένα δωμάτιο, χωρίς να έχει πρόσβαση σε τηλέφωνο.

Ερωτώμενη πώς κατάφερε να ξεφύγει, δήλωσε πως ήταν «τυχερή».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

«Στο τρίμηνο πάνω είχε αφήσει το σταθερό και είχε φύγει για λίγο, και πήρα να έρθει να με πάρει ένα ταξί. Είπα αν δεν με βρει κάτω, να έρθει ο ταξιτζής να με αναζητήσει πάνω» είπε.

Όταν ο οδηγός έφτασε, την αναζήτησε στο σπίτι και απαίτησε από τον άνδρα να ανοίξει την πόρτα και να την δει, αλλιώς θα καλούσε την αστυνομία.

«Όταν με είδε ήμουν σε άθλια κατάσταση, γιατί με είχε χτυπήσει και αιμορραγούσα» περιέγραψε και εξέφρασε την ευγνωμοσύνη της σε αυτόν τον άνθρωπο, γιατί την πήγε στο νοσοκομείο και μετά στο πατρικό της σπίτι.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Χρόνια μετά και ενώ το παιδί της είναι πλέον στην εφηβεία, η κα. Μαρία καταγγέλλει πως η βία από τον εν λόγω άνδρα είναι πλέον ψυχολογική.

«Με κακοποιεί ψυχολογικά, το ίδιο και το παιδί μου. (…) Το χειρίζεται το παιδί, αυτοί οι άνθρωποι είναι χειριστικοί και επικίνδυνοι και προσπαθώ να τον πάρω από τα χέρια του» κατέληξε.

 

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ