Κοινωνία

Θεσσαλονίκη: Γείτονας ο διαρρήκτης που κρύφτηκε και πιάστηκε στη ντουλάπα

Η διάρρηξη σημειώθηκε χθες το πρωί (03-11-2021) και οι αποκαλύψεις προκαλούν αίσθηση. Όπως διαπιστώθηκε ο διαρρήκτης ήταν ένοικος της ίδιας πολυκατοικίας, που γνώριζε ότι ο ιδιοκτήτης απουσίαζε. Έθεσε εφαρμογή του σχέδιό του, αλλά αυτό απέτυχε.

Ο αστυνομικός Αλέξανδρος Σφελινιώτης μίλησε στον του ΑΝΤ1 για τη σύλληψη διαρρήκτη στη Θεσσαλονίκη, ο οποίος είχε κρυφτεί… μέσα στη ντουλάπα. «Ο διαρρήκτης είχε προετοιμάσει πολύ καλά το σχέδιο του. Μπήκαμε στο διαμέρισμα. Αφού ερευνήσαμε προσεκτικά όλους τους χώρους, είχε μείνει μόνο η ντουλάπα και ένα μικρό δωματιάκι που ήταν πλησίον αυτής.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Όταν παραμερίσαμε τα ρούχα εκεί πέρα, που ήταν πάρα πολλά, διαπιστώσαμε ότι είχε “φωλιάσει” στη γωνία της ντουλάπας, για να αποφύγει τη σύλληψη, γιατί μας άκουσε όταν μπήκαμε μέσα», είπε ο αστυνομικός και συνέχισε: «Δυστυχώς για αυτόν, ευτυχώς για εμάς, διαπιστώσαμε εγκαίρως το πιστόλι που είχε στα χέρια του.»

Όπως αποδείχθηκε, το όπλο ήταν αεροβόλο. Έπεσαν πάνω του και τον ακινητοποίησαν, ενώ το όπλο εκπυρσοκρότησε, χωρίς όμως να τραυματιστεί κανείς. Ο διαρρήκτης ήταν ένοικος της πολυκατοικίας, ο οποίος γνώριζε ότι έλειπε εκείνη την ώρα ο άνδρας που έμενε στο δώμα.

Είχε κλειδώσει, μάλιστα, την είσοδο της ταράτσας και οι αστυνομικοί πήραν τα κλειδιά από μία άλλη γυναίκα που έμενε στην πολυκατοικία. Ο 48χρονος διαρρήκτης συνελήφθη και οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ