Κοινωνία

Σάμος: Ένας χρόνος από τον φονικό σεισμό-Επίσκεψη Τριαντόπουλου 30/10 στο νησί

Με την συμμετοχή των θεσμικών παραγόντων και παραγωγικών φορέων του νησιού, θα πραγματοποιηθεί σύσκεψη στην Περιφερειακή Ενότητα Σάμου με αντικείμενο την επόμενη μέρα μετά τον καταστροφικό σεισμό.

Στη συνέχεια, ο κ. Τριαντόπουλος θα παραστεί στην τελετή ονοματοδοσίας της οδού Μνησάρχου σε οδό “Μαθητών Άρη και Κλαίρης”. Πρόκειται για το δρόμο που έγινε ο τάφος των δύο νεαρών παιδιών, της Κλαίρης και του Άρη, που καταπλακώθηκαν από τα ερείπια επικίνδυνου κτίσματος.

Αναφερόμενος στην επίσκεψη του κ. Τριαντόπουλου ο βουλευτής του νομού, καθηγητής Καρδιολογίας, Χριστόδουλος Στεφανάδης δήλωσε: «Η Σάμος συνεχίζει να παραμένει σε πρώτη προτεραιότητα της Κυβέρνησης της Νέας Δημοκρατίας και του Πρωθυπουργού. Όχι μόνο έως ότου “επουλωθούν” πλήρως τα “τραύματα” που άφησε ο καταστροφικός σεισμός, αλλά και με στόχο μια διαρκή περίοδο ανάπτυξης».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ένοπλες Συρράξεις 0

Έτοιμο να σπάσει το ουκρανικό μέτωπο-Forbes : Οι πανικόβλητοι Ουκρανοί διοικητές αναπτύσσουν ανεκπαίδευτες ταξιαρχίες στην μάχη

Η κατάσταση μέσα και γύρω από το Οχερέτινο και την Νοβομπαχμούτοβα είναι τραγική ενώ ρωσική 90η Τεθωρακισμένη μεραρχία...