Κοινωνία

Γιάννενα: ''Έπεσαν'' μηνύσεις για τον άγριο ξυλοδαρμό γιατρού από ασθενή

Ποικίλες αντιδράσεις προκαλεί ο άγριος ξυλοδαρμός γιατρού της Ψυχιατρικής Κλινικής του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Ιωαννίνων από ασθενή. Σύμφωνα με πληροφορίες ήδη η γιατρός υπέβαλε μήνυση κατά του δράστη αλλά και της διοίκησης του νοσοκομείου.

Η μήνυση αφορά την πλημμελή προστασία του προσωπικού και τη φύλαξη του εξοπλισμού και του φαρμακευτικού υλικού. Μήνυση κατά του δράστη υπέβαλε και η διοίκηση ενώ διαμαρτυρία υπάρχει και από μέλη του συλλόγου εργαζομένων στο Νοσοκομείο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Το απόγευμα της Κυριακής ασθενής της Ψυχιατρικής διαμαρτυρόμενος για μη εξυπηρέτηση ξυλοκόπησε άγρια γιατρό της κλινικής. Στη συνέχεια ο δράστης προκάλεσε φθορές και με κομμάτι σπασμένης τζαμαρίας απειλούσε το προσωπικό. Ειδοποιήθηκε η Αστυνομία αλλά όταν έφτασε ο δράστης είχε απομακρυνθεί.

Σύμφωνα με την ΕΡΤ, στη συνέχεια ο δράστης ανάρτησε βίντεο σε μέσα κοινωνικής δικτύωσης με το περιστατικό που είχε καταγράψει, απειλώντας ότι θα δημοσιοποιήσει τις διευθύνσεις των γιατρών της Κλινικής.

Να σημειωθεί ότι στο εν λόγω τμήμα και σύμφωνα με μαρτυρίες στελεχών της Ψυχιατρικής έχουν σημειωθεί και στο παρελθόν βίαια επεισόδια με ασθενείς που σχετίζονται με τοξικομανία.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ