Κοινωνία

Βόλος: Αλγερινoς ξάφριζε ανυποψίαστους οδηγούς αποσπώντας την προσοχή τους

Κατάφερε να αρπάξει συνολικά πάνω από 4.500 ευρώ σε μετρητά και 1.000 δολάρια

Από την Αθήνα είχε πάει στον Βόλο πριν από σχεδόν ένα μήνα ένας 49χρονος Αλγερινός, ο οποίος είχε βρει τρόπο να ξαφρίζει ανυποψίαστους οδηγούς αποσπώντας με διάφορους τρόπους την προσοχή τους. Στο διάστημα που έμεινε στην πόλη, διέπραξε τουλάχιστον τρεις κλοπές με πλούσια λεία.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Όπως προέκυψε, στις 15 Σεπτεμβρίου ο 49χρονος απασχόλησε έναν 41χρονο Κινέζο που είχε σταθμεύσει το Ι.Χ. αυτοκίνητό του στο κέντρο του Βόλου και άρπαξε από το εσωτερικό του έναν σάκο με 50 ευρώ και 1.000 δολάρια, έναν φορητό υπολογιστή και προσωπικά έγγραφα. Την επομένη, έσκασε το ελαστικό ενός Ι.Χ. φορτηγού και όταν ο 46χρονος οδηγός το άλλαζε έκλεψε από μέσα μια τσάντα με 4.000 ευρώ και τραπεζικές κάρτες! Στις 21 Σεπτεμβρίου, «βούτηξε» από ένα ανασφάλιστο Ι.Χ. αυτοκίνητο ένα τσαντάκι με 370 ευρώ και προσωπικά έγγραφα.

Την ταυτότητα του αλλοδαπού αποκάλυψαν τα πλάνα που κατέγραψαν οι κάμερες καταστημάτων στις περιοχές όπου έδρασε. Έτσι, οι άνδρες της Ασφάλειας που βρήκαν στο σπίτι του τις τσάντες που είχε κλέψει χωρίς τα χρήματα που υπήρχαν μέσα, του «χρέωσαν» τις κλοπές και υπέβαλαν την σχετική δικογραφία στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Βόλου. Η προανάκριση συνεχίζεται για την εξιχνίαση και άλλων κλοπών, ενώ ο Αλγερινός αφέθηκε ελεύθερος λόγω παρέλευσης του αυτοφώρου.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Πολεμικό Ναυτικό 0

Το Ιράν ετοιμάζει εμπλουτισμό ουρανίου; Oμάδα μάχης του αεροπλανοφόρου Ντε Γκώλ αποπλέει για την Α. Μεσόγειο και με ελληνική συμμετοχή

Αυτό αναφέρουν γαλλικά ΜΜΕ-Το ΝΑΤΟ ενεργοποιεί στόλο Πολεμικών πλοίων με επίκεντρο έναν άγριο πόλεμο Ιράν και Ισραήλ