Κοινωνία

Εύβοια: Καρέ καρέ η ανάσυρση του άτυχου κτηνοτρόφου

Έναν νεκρό αφήνει πίσω της η κακοκαιρία «Μπάλλος». Ύστερα από 20 ώρες αναζήτησης, περίπου στις 12:30 το μεσημέρι της Παρασκευής (15.10.2021), οι έρευνες είχαν τραγική κατάληξη. Ο άτυχος κτηνοτρόφος που αγνοούνταν στη νότια Εύβοια, βρέθηκε νεκρός.

Ισχυρές δυνάμεις της Πυροσβεστικής, της ΕΜΑΚ και εθελοντές αναζητούσαν από χθες (14.10.2021) στις 16:30 το μεσημέρι τον 70χρονο άνδρα, τον κτηνοτρόφο που είχε καλέσει μόνος του την Πυροσβεστική για να ειδοποιήσει πως κινδυνεύει. Εξαιτίας της κακοκαιρίας που έπληττε εκείνη την ώρα την Εύβοια, όμως, το σήμα δεν ήταν καλό και το τηλεφώνημα «κόπηκε» απότομα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Η σορός του άτυχου άνδρα βρέθηκε σχεδόν 70 μέτρα μακριά από το σημείο όπου, όπως εκτιμάται, έκανε ο κτηνοτρόφος το αγωνιώδες τηλεφώνημά του.

Δείτε το βίντεο και την φωτογραφία που εξασφάλισε το newsit.gr

Το άψυχο σώμα του βρήκε το ελικόπτερο της πυροσβεστικής που συμμετείχε στις έρευνες. Εντοπίστηκε πάνω σε φερτά υλικά, ενώ το αυτοκίνητό του είχε διαλυθεί.

Σύμφωνα με τον εκπρόσωπο της Πυροσβεστικής η σορός εντοπίστηκε σε μια απότομη ρεματιά, όπου που παρέσυρε τον οδηγό και το όχημά του. «Ήταν ένα δύσβατο σημείο, ωστόσο από την πρώτη στιγμή επιχειρήσαμε με ενισχυμένες ομάδες της Πυροσβεστικής, της ΕΜΑΚ, του Λιμενικού και με την βοήθεια drone καταφέραμε τελικά και τον εντοπίσαμε».

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ