Κοινωνία

Κακοκαιρία «Μπάλλος»: Πώς θα κινηθούν την Παρασκευή τα ΜΜΜ

Η κακοκαιρία «Μπάλλος» που σαρώνει την Ελλάδα από το πρωί της Πέμπτης, δε θα μπορούσε να μην επηρεάσει τα δρομολόγια των ΜΜΜ.

Νωρίτερα, έγινε γνωστό ότι οι συρμοί του Τραμ αποσύρθηκαν προληπτικά από την κυκλοφορία στις 9 το βράδυ της Πέμπτης 14/10/2021 κατόπιν ενημέρωσης της Μετεωρολογικης υπηρεσίας για επερχόμενα έντονα καιρικά φαινόμενα.

Οι συρμοί θα παραμείνουν στο Αμαξοστάσιο ως τις 8 το πρωί της Παρασκευής 15/10/2021, οπότε και θα επανεξεταστούν οι συνθήκες για την λειτουργία της Γραμμής.

Από την άλλη πλευρά, οι Γραμμές 1, 2 & 3 του Μετρό λειτουργούν κανονικά.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Πώς θα κινηθούν τα μέσα μεταφοράς την Παρασκευή

  • Οι συρμοί του Τραμ αποσύρθηκαν προληπτικά από την κυκλοφορία στις 9 το βράδυ της Πέμπτης 14/10/2021 κατόπιν ενημέρωσης της Μετεωρολογικης υπηρεσίας για επερχόμενα έντονα καιρικά φαινόμενα.
  • Οι συρμοί θα παραμείνουν στο Αμαξοστάσιο ως τις 8 το πρωί της Παρασκευής 15/10/2021, οπότε και θα επανεξεταστούν οι συνθήκες για την λειτουργία της Γραμμής.
  • Οι Γραμμές 1, 2 & 3 του Μετρό λειτουργούν κανονικά.
Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Πολεμικό Ναυτικό 0

Το Ιράν ετοιμάζει εμπλουτισμό ουρανίου; Oμάδα μάχης του αεροπλανοφόρου Ντε Γκώλ αποπλέει για την Α. Μεσόγειο και με ελληνική συμμετοχή

Αυτό αναφέρουν γαλλικά ΜΜΕ-Το ΝΑΤΟ ενεργοποιεί στόλο Πολεμικών πλοίων με επίκεντρο έναν άγριο πόλεμο Ιράν και Ισραήλ
ιρανοί πύραυλοι και Μοχάμαντ Μπιν Σαλμάν
Μέση Ανατολή 0

Κομβόι του ιρανικού στρατού σπεύδει άρον άρον στην Τεχεράνη (Βίντεο)-Αποκάλυψη: Οι Άραβες πρόδωσαν τους Ιρανούς βοηθώντας το Ισραήλ

Η Σαουδική Αραβία και τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα ενημερώθηκαν από τους Ιρανούς για την επίθεση δύο ημέρες πριν γίνει,...