Κοινωνία

Έβρος: Συνελήφθησαν δύο Έλληνες με 53 κιλά κάνναβης

Στο πλαίσιο συντονισμένων δράσεων για την καταπολέμηση της διακίνησης ναρκωτικών ουσιών, χθες (4-10-2021) το μεσημέρι, στο Συνοριακό Σημείο Διέλευσης Καστανεών Έβρου, αστυνομικοί του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ορεστιάδας εντόπισαν και κατέσχεσαν περισσότερα από 53 κιλά ακατέργαστης κάνναβης.

Για τη συγκεκριμένη υπόθεση συνελήφθησαν δύο Έλληνες (ένας άντρας και μία γυναίκα) σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε δικογραφία για εισαγωγή,  μεταφορά, διακίνηση και κατοχή ναρκωτικών.

Αναλυτικότερα, οι δράστες επιβαίνοντες σε Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο μετέβησαν στο Συνοριακό Σημείο Διέλευσης Καστανεών προκειμένου να πραγματοποιήσουν έξοδο από τη Χώρα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Κατά τον ενδελεχή έλεγχο που πραγματοποίησαν οι αστυνομικοί σε συνεργασία με αστυνομικούς του Αστυνομικού Σταθμού Καστανέων και τη συνδρομή αστυνομικού σκύλου ανίχνευσης ναρκωτικών ουσιών “ΜΟΡΦΕΑ” και τελωνειακών υπαλλήλων Καστανέων, εντόπισαν σε ειδικά διαμορφωμένες κρύπτες του οχήματος, 51 νάιλον συσκευασίες με ακατέργαστη κάνναβη, συνολικού βάρους 53.202 γραμμαρίων.

Κατασχεθήκαν η παραπάνω ποσότητα ναρκωτικών ουσιών, το Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο που χρησιμοποίησαν οι δράστες, κινητά τηλέφωνα και διάφορα χρηματικά ποσό.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ένοπλες Συρράξεις 0

“Φωτιά” άναψε στον Μακρόν ο Ερντογάν-Ενισχύσεις από τον γαλλικό στρατό έφθασαν στη Νέα Καληδονία που “ καίγεται” από άκρη σε άκρη

Οι γαλλικές μυστικές υπηρεσίες (DGSI) βλέπουν ξεκάθαρα πλεκτάνη πίσω από την εξέγερση από τις τουρκικές μυστικές...