Κοινωνία

Ανδρέας Χριστοφέρος: Θύμα επίθεσης με οξύ το 2014 στέλνει το μήνυμά του στην Ιωάννα Παλιοσπύρου

Η περίπτωσή του είχε συγκλονίσει το 2014 την Αγγλία – Ο δράστης είχε οδηγήσει 450 χιλιόμετρα για να βρεθεί τελικά σε λάθος διεύθυνση και να επιτεθεί στον άτυχο Ανδρέα – Δείτε βίντεο

Για το περιστατικό που του σημάδεψε την ζωή μίλησε ο Ανδρέας Χριστοφέρος, το θύμα της επίθεσης που έγινε το 2014 με οξύ και κατέστρεψε το πρόσωπό του.

Ο Ανδρέας ο οποίος ζει στην Αγγλία, μίλησε στο ΟΡΕΝ το πρωί του Σαββάτου ενθυμούμενος όταν ένας ληστής έριξε οξύ στο πρόσωπό του. Η βιαιότητα της επίθεσης ήταν τέτοια που το θύμα έμεινε σε κώμα επί τέσσερις ημέρες.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Όλα άλλαξαν για τον Ανδρέα στις 9 Δεκεμβρίου του 2014 όταν και ανοίγοντας την πόρτα του σπιτιού του είδε έναν άνδρα Φίλιπς να στέκεται στο κατώφλι του. Ο άνδρας αυτός, ζωγράφος και διακοσμητής από το Ανατολικό Σάσεξ, είχε οδηγήσει 450 χιλιόμετρα με μοναδικό σκοπό να ρίξει οξύ στο πρόσωπο ενός άνδρα.

Ο κακοποιός πίστεψε λανθασμένα ότι ένας άνδρας είχε επιτεθεί σεξουαλικά σε ένα μέλος της οικογένειάς του. Σκοπός του ήταν να εκδικηθεί για την οικογένειά του, ωστόσο μπέρδεψε τις διευθύνσεις και κατέληξε στο σπίτι του άτυχου Ανδρέα.

Όταν απάντησε στην πόρτα, ο δράστης που έπιανε ένα ποτήρι με μπαταρία οξέος, το χτύπησε στο πρόσωπο του θύματός του λέγοντάς του απλά: «Αυτό είναι για σένα φίλε».

Περιγράφοντας το περιστατικό, ο Ανδρέας λέει πως το χτύπημα ήταν τέτοιο που σταγόνες από το καυστικό υγρό πετάχτηκαν στην οροφή και από εκεί έσταζαν στην πλάτη του η οποία είναι γεμάτη μικρές ουλές.

Την ίδια ώρα στέλνει το δικό του μήνυμα στην Ιωάννα Παλιοσπύρου.

Δείτε βίντεο:

https://youtu.be/M-UpRMQBxyE

 

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ρωσική τράπεζα και Πούτιν
Ρωσία 0

Έξω Φρενών οι Ρώσοι! Τούρκοι, Κινέζοι και Άραβες καθυστερούν ή ακυρώνουν τελείως τις πληρωμές ρωσικού πετρελαίου φοβούμενοι τις κυρώσεις των ΗΠΑ

«Η αμερικανική και ευρωπαϊκή πίεση δημιούργησε προβλήματα στις πληρωμένες μας» είπε ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνο,...