Κοινωνία

Τη Δευτέρα η δίκη της ανεμβολίαστης φυσικοθεραπεύτριας

Ποινική δίωξη για παραβίαση μέτρων για την πρόληψη ασθενειών και απείθεια άσκησε ο εισαγγελέας στην ανεμβολίαστη φυσικοθεραπεύτρια του Δήμου Μινώα Πεδιάδος η οποία οδηγήθηκε μαζί με τον σύζυγό της ενώπιον της δικαιοσύνης. Το ζευγάρι πήρε αναβολή και έτσι θα δικαστεί στο Αυτόφωρο Τριμελές Πλημμελειοδικείου Ηρακλείου την ερχόμενη Δευτέρα. Υπενθυμίζεται ότι η ανεμβολίαστη δημοτική υπάλληλος -  μετά και το πρόστιμο που της είχε επιβληθεί καθώς συνέχιζε να πηγαίνει στην εργασία της παρά την αναστολή εργασίας -  κλειδώθηκε μαζί με τον σύζυγό της στο ΚΑΠΗ του Αρκαλοχωρίου την Πέμπτη αρνούμενη να αποχωρήσει.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Στο Δικαστικό Μέγαρο Ηρακλείου, όπου οδηγήθηκε το ζευγάρι, είχαν από νωρίς συγκεντρωθεί τηλεοπτικά συνεργεία και δημοσιογράφοι, ωστόσο η αστυνομία τους έβαλε από την πίσω πόρτα προκειμένου να μην γίνουν αντιληπτοί. 

Όπως έγραψε ήδη το Cretalive η φυσικοθεραπεύτρια ισχυρίζεται πως ενεργεί με βάση τη Διακήρυξη των "Ελλήνων Αυτόχθονων Ιθαγενών" οι οποίοι επικαλούμενοι απόφαση του Δικαστηρίου της Χάγης δρουν σε διάφορες περιοχές της χώρας ανακαλώντας αποφάσεις θεσμικών φορέων. 

Η δημοτική υπάλληλος η οποία δεν έχει εμβολιαστεί τέθηκε σε καθεστώς αναστολής εργασίας. Ωστόσο παρουσιαζόταν καθημερινά στη θέση της στο Φυσιοθεραπευτικό Τμήμα του Δήμου Μινώα Πεδιάδας με αποτέλεσμα να της επιβληθεί πρόστιμο καθώς εντοπίστηκε σε έλεγχο της ΕΛΑΣ.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ