Κοινωνία

Κρήτη: Έκρυψε 1 κιλό ηρωίνη σε μορφή «βράχου» κοντά στο Παγκρήτιο στάδιο Ηρακλείου

Ένα κιλό ηρωίνη σε μορφή «βράχου» εντοπίστηκε κοντά στο Παγκρήτιο στάδιο Ηρακλείου Κρήτης. Τα ναρκωτικά βρέθηκαν κρυμμένα επιμελώς σε παραλία.

Η ηρωίνη ανήκε σε έναν 48χρονο άνδρα υπήκοο Αλβανίας, ο οποίος και συνελήφθη. Είχε τοποθετήσει τη μεγάλη αυτή ποσότητα ναρκωτικών σε πλαστική συσκευασία, την οποία είχε κρύψει σε παραλία, κοντά στο Παγκρήτιο Στάδιο στο Ηράκλειο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Σύμφωνα με πληροφορίες του cretapost, o 48χρονος, είναι γνώριμος της αστυνομίας, αφού συλληφθεί και φυλακιστεί για παρόμοιες υποθέσεις στο παρελθόν.

Ηρωίνη μορφής «βράχου» – Η ανακοίνωση της αστυνομίας

Από την ΕΛΑΣ γίνεται γνωστό ότι έπειτα από αξιοποίηση πληροφοριών για τη δράση του 47χρονου, αστυνομικοί του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ηρακλείου εντόπισαν τον αλλοδαπό να πηγαίνει σε παραλία της περιοχής του Δήμου Ηράκλειου και από καβάντζα να παίρνει μεγάλη πλαστική συσκευασία, η οποία περιείχε 1 κιλό ηρωίνη.

Στην έρευνα που ακολούθησε βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:

• Μία αυτοσχέδια συσκευασία, περιέχουσα ποσότητα ηρωίνης σε μορφή βράχου βάρους 1.055 γραμμαρίων,
• Μαχαίρι και
• Κινητό τηλέφωνο.

Η προανάκριση διενεργείται από το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ηρακλείου, ενώ ο 47χρονος θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ηρακλείου.

 

GALLERY

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Πολεμική αεροπορία 0

Πριν πεινάσει μαγειρεύει η Ελλάδα! Τα γνωστά μηχανικά προβλήματα του F-35 αναγκάζουν την ΠΑ να ζητά επιτακτικά την απόκτηση του Block 4

Ως χώρα θα περιμένουμε όσο απαιτηθεί για να παραλάβουμε την εκδοχή Block 4 του Αμερικανού αεροσκάφους 5η γενιάς στην...
ρωσική τράπεζα και Πούτιν
Ρωσία 0

Έξω Φρενών οι Ρώσοι! Τούρκοι, Κινέζοι και Άραβες καθυστερούν ή ακυρώνουν τελείως τις πληρωμές ρωσικού πετρελαίου φοβούμενοι τις κυρώσεις των ΗΠΑ

«Η αμερικανική και ευρωπαϊκή πίεση δημιούργησε προβλήματα στις πληρωμένες μας» είπε ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνο,...