Έκρηξη στα Καλύβια
Κοινωνία

Έκρηξη στα Καλύβια: Τι δείχνουν οι πρώτες έρευνες

Την κατάθεση τόσο του οδηγού του βυτιοφόρου, όσο και του γαμπρού του ιδιοκτήτη, του διώροφου σπιτιού, στην οδό Αμοργού, στα Καλύβια, που σημειώθηκε η ισχυρή έκρηξη ,σήμερα το πρωί, στις 8.48, αναμένουν τα στελέχη της Πυροσβεστικής, προκειμένου να καταλήξουν στα ακριβή αίτια που την προκάλεσαν.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι δύο άνδρες, οι οποίοι είναι οι πιο σοβαρά τραυματίες (τραυματίστηκαν επίσης η σύζυγος του δεύτερου, τα τρία τους παιδιά ηλικίας 9,11 και 13 ετών, καθώς και η οικιακή βοηθός), δεν είναι σε θέση ακόμα να καταθέσουν στις αρχές, λόγω των τραυμάτων τους.

Ήδη το ανακριτικό της Πυροσβεστικής, που έχει αναλάβει τις έρευνες, έχει λάβει τις πρώτες καταθέσεις και όπως επισημαίνουν αξιωματικοί, φαίνεται ότι κάτι δεν πήγε καλά κατά την διάρκεια που το βυτιοφόρο όχημα υγραερίου έκανε πλήρωση δεξαμενών, οι οποίες βρίσκονταν στο υπόγειο.

Κάτοικοι πάντως της περιοχής υποστήριξαν πως οι ένοικοι της διπλοκατοικίας που σημειώθηκε η έκρηξη, δεν είχαν λάβει τα απαιτούμενα μέτρα, για την κατασκευή που είχαν δημιουργήσει για το αέριο.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ