Κοινωνία

Λουτρά Αιδηψού: Αγροτικό παρέσυρε μηχανάκι-Εγκατέλειψε τους δυο σοβαρά τραυματισμένους αναβάτες

Σοβαρό τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε στα Λουτρά της Αιδηψού λίγο μετά τις 10 το βράδυ της Πέμπτης, όταν ένα αγροτικό όχημα παρέσυρε μηχανάκι, όπου επέβαιναν, δύο νεαρά άτομα, ένας άντρας και μια γυναίκα.

Ο οδηγός του αγροτικού οχήματος, αμέσως μετά εγκατέλειψε το σημείο, με τους αναβάτες της μηχανής να έχουν τραυματιστεί σοβαρά.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ


Στον τόπο του τροχαίου έφτασαν λίγο μετά περιπολικό του ΑΤ Λουτρών Αιδηψού, καθώς και ασθενοφόρο το οποίο μετέφερε τους τραυματίες αρχικά στο Κέντρο Υγείας, ενώ λίγο αργότερα μεταφέρθηκαν εσπευσμένα σε νοσοκομείο στην Αθήνα, λόγω της σοβαρότητας της κατάστασης.

Σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες, οι αρχές έχουν ήδη εντοπίσει το όχημα που προκάλεσε το τροχαίο, ενώ πραγματοποιούν αναζητήσεις, ώστε να εντοπίσουν και τον οδηγό.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

polemos-ukrania-rosia
Ένοπλες Συρράξεις 0

Συναγερμός στο Κίεβο! Ο ρωσικός στρατός προσπερνά τελείως την Κονσταντίνοβκα και κατευθύνεται με φόρα προς την κεντρική Ουκρανία -Δείτε χάρτες

Με αιφνιδιαστικές και γρήγορες κινήσεις, οι ρωσικές ένοπλες δυνάμεις κινούνται δεξιά και αριστερά της Κονσταντίνοβκα
Ελληνοτουρκικά 0

Όποιος προλάβει (Ελλάδα-Τουρκία) κερδίζει τον Χαφτάρ - Κάτι χοντρό «ψήνεται» ανάμεσα σε Αθήνα και Βεγγάζη που θα αλλάξει την Ανατολική Μεσόγειο

Μπαράζ τουρκικών επαφών με Ανατολική Λιβύη, ενώ ο υιός Χαφτάρ συναντήθηκε με τον Τούρκο υπουργό άμυνας χωρίς όμως να...