Κοινωνία

Χειροπέδες σε 66χρονο "επαγγελματία" απατεώνα - Έκανε τον... δικαστικό λειτουργό και έπαιρνε τα κλειδιά από εκμισθωτές διαμερισμάτων

Απέδωσαν οι αστυνομικές αναζητήσεις για 66χρονο κατηγορούμενο για απάτες κατ’ επάγγελμα, καθώς συνελήφθη, στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Κυψέλης. Σε βάρος του εκκρεμούσαν ένταλμα σύλληψης και 41 καταδικαστικές αποφάσεις για απάτες, με συνολική ποινή φυλάκισης 62 χρόνια, 259 μήνες και 55 ημέρες.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Σύμφωνα με την αστυνομία, προσποιούμενος τον δικαστικό λειτουργό που δήθεν είχε μετατεθεί εκτάκτως στην Αθήνα, ο 66χρονος αναζητούσε διαμέρισμα προς ενοικίαση και έπειθε τους εκμισθωτές των διαμερισμάτων να του παραδώσουν τα κλειδιά.

Ακολούθως, παρουσιαζόταν ο ίδιος ως εκμισθωτής του διαμερίσματος και το ενοικίαζε σε ανυποψίαστους μισθωτές, από τους οποίους αποσπούσε προκαταβολές ενοικίων δύο και τριών μηνών και στη συνέχεια εξαφανιζόταν.

Πρωινές ώρες της 10ης Σεπτεμβρίου, με την ίδια μέθοδο, απέσπασε τα κλειδιά διαμερίσματος από ιδιοκτήτη και στη συνέχεια προσπάθησε να το νοικιάσει σε αλλοδαπό, πλην όμως κατά τη σύνταξη του μισθωτηρίου συνελήφθη.

Στην κατοχή του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν τα κλειδιά του ανωτέρω διαμερίσματος και μισθωτήριο ενοικίασης οικίας.

Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στους αρμόδιους εισαγγελείς.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ρωσική τράπεζα και Πούτιν
Ρωσία 0

Έξω Φρενών οι Ρώσοι! Τούρκοι, Κινέζοι και Άραβες καθυστερούν ή ακυρώνουν τελείως τις πληρωμές ρωσικού πετρελαίου φοβούμενοι τις κυρώσεις των ΗΠΑ

«Η αμερικανική και ευρωπαϊκή πίεση δημιούργησε προβλήματα στις πληρωμένες μας» είπε ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνο,...