Κοινωνία

Έλενα Πολυχρονοπούλου: Από τον λαμπερό χώρο της showbiz στον «εφιάλτη» των ναρκωτικών

Νέο σοκ προκλήθηκε στον λαμπερό χώρο της Showbiz, έπειτα από τη σύλληψη της Έλενας Πολυχρονοπούλου, μοντέλου και παίκτριας του reality Power of Love, για κατοχή σχεδόν οκτώ κιλών κοκαΐνης. Μαζί της συνελήφθη και ο σύντροφός της, Δημήτρης Ρεγγινίδης, σε μια υπόθεση που προέκυψε μετά τη σύλληψη και την προφυλάκιση του μοντέλου Αφροδίτης Μπάρμπα, στην κατοχή της οποίας είχαν βρεθεί 35 δόσεις κοκαϊνης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ


Η Έλενα (Λένια) Πολυχρονοπούλου και ο σύντροφός της, με τον οποίο μάλιστα διατηρούσαν από κοινού επιχείρηση στην περιοχή του Παγκρατίου, βρέθηκαν, το απόγευμα της Πέμπτης, να έχουν τα ναρκωτικά σε βαλίτσα σε διαμέρισμα στη Νέα Σμύρνη, ενώ σύμφωνα με την επίσημη ανακοίνωση της αστυνομίας ο άνδρας επιχείρησε να αποφύγει τη σύλληψη χτυπώντας τους αστυνομικούς. Σύμφωνα με την αστυνομία, η Δίωξη Ναρκωτικών έφτασε στη σύλληψη του ζευγαριού μετά από αξιοποίηση πληροφορίων που είχαν περιέλθει στην αστυνομία.

Η επίσημη ανακοίνωση της αστυνομίας για την υπόθεση, έχει ως εξής:

Συνελήφθησαν δύο (2) ημεδαποί κατηγορούμενοι για διακίνηση ναρκωτικών - Κατασχέθηκε ποσότητα κοκαΐνης βάρους -7- κιλών και -827,1- γραμμαρίων

Συνελήφθησαν στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας, απογευματινές ώρες της 9-9-2021, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Δίωξης Ναρκωτικών της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, δύο (2) ημεδαποί (άνδρας και γυναίκα), κατηγορούμενοι για παράβαση του Νόμου περί Εξαρτησιογόνων Ουσιών. Επιπρόσθετα ο ημεδαπός κατηγορείται και για βία κατά υπαλλήλων.
Στο πλαίσιο δράσεων της ανωτέρω Υπηρεσίας για τη σύλληψη εμπόρων-διακινητών ναρκωτικών και κατόπιν διερεύνησης πληροφοριών αναφορικά με τη δράση των ανωτέρω στη διακίνηση κοκαΐνης, στην ευρύτερη περιοχή του κέντρου Αθηνών και των Νοτίων Προαστίων, εντοπίστηκαν οι δύο ανωτέρω και πιστοποιήθηκε η εγκληματική τους δράση.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ειδικότερα, ο ημεδαπός κατελήφθη στην περιοχή της Νέας Σμύρνης να κατέχει με σκοπό τη διακίνηση και για λογαριασμό της ημεδαπής, βαλίτσα εντός της οποίας υπήρχαν -7- αυτοσχέδιες συσκευασίες που περιείχαν ποσότητα κοκαΐνης, συνολικού μικτού βάρους -7- κιλών και -827- γραμμαρίων.

Ο ανωτέρω προκειμένου να αποφύγει τον έλεγχο από τους αστυνομικούς, προέβαλε σθεναρή αντίσταση, κτυπώντας τους με τα χέρια και τα πόδια του.
Σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε σε οικία στην Αθήνα, κατελήφθησαν να κατέχουν από κοινού συσκευασία με κοκαΐνη βάρους -0,1- γραμμαρίου.

Συνολικά κατασχέθηκαν:
• ποσότητα κοκαΐνης βάρους -7.827,1- γραμμαρίων
• ηλεκτρονική ζυγαριά ακριβείας
• το χρηματικό ποσό των -5.050- ευρώ
• Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο
• δίκυκλη μοτοσυκλέτα
• -3- συσκευές κινητής τηλεφωνίας
Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Το «πήρε πάνω του» ο σύντροφός της για τα 7,8 κιλά κοκαΐνης

Ο Δημήτρης Ρεγγινίδης επιχείρησε να πάρει πάνω του όλη την υπόθεση, λέγοντας πως είναι τοξικομανής και πήρε την κόκα να τη μεταφέρει σε κάποιον που του χρωστούσε, με προφανή σκοπό να «καθαρίσει» τη νεαρή σύντροφο του από το βάρος των κατηγοριών κακουργηματικού χαρακτήρα.

«Ο εντολέας μου, στα πλαίσια της εξαρτήσεως του από τοξικές ουσίες και του χρέους που είχε απέναντι σε προμηθευτή του, υποχρεώθηκε, ως αναλώσιμος αχυράνθρωπος, να εμπλακεί μόνος του χωρίς κανέναν συνεργό στη μεταφορά της ποσότητας που κατασχέθηκε. Η συγκατηγορουμένου του δεν είχε καμία απολύτως γνώση ούτε εμπλοκή, αντίθετα ήταν αυτή που, γνωρίζοντας το πρόβλημα του, προσπαθούσε να τον αποτρέψει από την επαφή με τις ναρκωτικές ουσίες», δήλωσε στο protothema.gr o δικηγόρος του, Σταύρος Γεωργόπουλος.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Την έπιασαν την ώρα που «ξεφορτωνόταν» κοκαΐνη στην τουαλέτα

Στο μεταξύ, αν  και ο 32χρονος σύντροφος της Λένιας Πολυχρονοπούλου προσπαθεί να την «απαλλάξει» από τις ευθύνες για τα 7,8 κιλά κοκαΐνης που βρέθηκαν σε μαύρη βαλίτσα, απόλυτα έγκυρες πληροφορίες του protothema.gr αναφέρουν πως οι αστυνομικοί την ώρα που έκαναν έφοδο στο διαμέρισμα της Νέας Σμύρνης, έπιασαν την παίκτρια του Power Of Love, να πετάει τα ναρκωτικά στην τουαλέτα του σπιτιού της.

Μάλιστα, φέρεται ο 32χρονος άεργος να είπε στους αστυνομικούς όταν του περνούσαν χειροπέδες, ότι είχε στο διαμέρισμα της οδού Χαριδήμου 20 γραμμάρια κοκαΐνης, τα οποία όμως δεν βρέθηκαν ποτέ.

Έτσι, οι αστυνομικοί της Δίωξης Ναρκωτικών της Ασφάλειας Αττικής προσπαθούν να αποκωδικοποιήσουν το ρόλο της 28χρονης Λένιας Πολυχρονοπούλου στην υπόθεση.

Παράλληλα, ψάχνουν να βρουν πώς έφθασε η «λευκή κυρία» στον ποδοσφαιριστή, σύντροφό της, Δημήτρη Ρεγγινίδη, για να εντοπίσουν την πηγή της κοκαΐνης και φυσικά το εκλεκτό πελατολόγιο στα νότια προάστια και το Κολωνάκι.

 Σύμφωνα με πληροφορίες, η κοκαΐνη που βρέθηκε, είναι υψηλής καθαρότητας (πούδρα) με την αξία της να αγγίζει τις 800.000 ευρώ.

Σε κάθε περίπτωση, έχει σταλεί στο Χημείο για να διαπιστωθεί η καθαρότητα της, ενώ οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα όπου έλαβαν προθεσμία για να απολογηθούν τη Δευτέρα.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Πολεμική αεροπορία 0

Πριν πεινάσει μαγειρεύει η Ελλάδα! Τα γνωστά μηχανικά προβλήματα του F-35 αναγκάζουν την ΠΑ να ζητά επιτακτικά την απόκτηση του Block 4

Ως χώρα θα περιμένουμε όσο απαιτηθεί για να παραλάβουμε την εκδοχή Block 4 του Αμερικανού αεροσκάφους 5η γενιάς στην...
ρωσική τράπεζα και Πούτιν
Ρωσία 0

Έξω Φρενών οι Ρώσοι! Τούρκοι, Κινέζοι και Άραβες καθυστερούν ή ακυρώνουν τελείως τις πληρωμές ρωσικού πετρελαίου φοβούμενοι τις κυρώσεις των ΗΠΑ

«Η αμερικανική και ευρωπαϊκή πίεση δημιούργησε προβλήματα στις πληρωμένες μας» είπε ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνο,...