dikastiria
Κοινωνία

Σκάνδαλο μπάσκετ: Στην Ευελπίδων ο Λιόλιος και άλλοι 5 κατηγορούμενοι για τους στημένους αγώνες

Google Logo Προσθέστε το pentapostagma.gr ως προτιμώμενη πηγή στα αποτελέσματα αναζήτησης στην Google.

Στα δικαστήρια της Ευελπίδων έφτασαν γύρω στις 10 το πρωί ο πρόεδρο της ΕΟΚ, Βαγγέλης Λιόλιος, και οι άλλοι πέντε κατηγορούμενοι για το σκάνδαλο των στημένων αγώνων στο μπάσκετ.

Μιλώντας στον ΣΚΑΪ ο πληρεξούσιος δικηγόρος της ΚΑΕ Αμαρουσίου, Μιχάλης Δημητρακόπουλος εκτίμησε ότι η υπόθεση «είναι δεμένη». 

Οι «έξι» θα βρεθούν ενώπιον του 9ου τακτικού ανακριτή Αθηνών. 

Η υπόθεση που ξέσπασε στο ελληνικό μπάσκετ, και η ποινική πλέον δικογραφία, αφορά βαριά κακουργήματα, τα στοιχεία είναι πολύ βαριά, καθώς προβλέπεται κάθειρξη μέχρι 10 χρόνια, και μπορεί να προστεθούν και άλλα αδικήματα, επισήμανε στον ΣΚΑΪ και στους Αταίριαστους ο δικηγόρος Μιχάλης Δημητρακόπουλος. 

«Να ξέρετε ότι ο ανακριτής μπορεί να επεκτείνει τις κατηγορίες και σε άλλα πρόσωπα, όπως να προσθέσει και αδικήματα που δεν υπάρχουν στην αρχική ποινική δίωξη. Εμείς, τον Απρίλιο του 2026, δώσαμε μια συνέντευξη μαζί με τον κύριο (Ηλία) Παπαθεοδώρου (προπονητής του Αμαρουσίου και άλλοτε στενός συνεργάτης του κ. Λιόλιου στον Προμηθέα Πατρών), ήταν ο άνθρωπος ο οποίος μας έδωσε πολύτιμο αποδεικτικό υλικό» σημείωσε ο δικηγόρος. 

Στη 1μμ ο πληρεξούσιος δικηγόρος της ΚΑΕ Αμαρουσίου, θα παραχωρήσει συνέντευξη Τύπου σχετικά με τις ραγδαίες εξελίξεις στον χώρο του μπάσκετ. 

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ελληνοτουρκικά 0

Πάμε για σύγκρουση-Η έγκριση του Τουρκολιβυκού μνημονίου από τη Βουλή των Αντιπροσώπων στην Λιβύη φέρνει πολεμική κρίση Ελλάδος-Τουρκίας;

Οι Τούρκοι θα επιχειρήσουν στρατιωτικά να κεφαλοποιήσουν αυτήν την έγκριση των Λίβυων στο πεδίο κατά της Ελλάδος