Κοινωνία

Φίλη της παίκτριας με την κοκαΐνη αποκαλύπτει: "Ούτε ποτό δεν πίνει"

Φίλη και συμπαίκτρια της παίκτριας ριάλιτι που συνελήφθη την Πέμπτη, για υπόθεση ναρκωτικών, αποκαλύπτει...

Αναστάτωση έχει προκαλέσει η σύλληψη της γνωστής παίκτριας ριάλιτι, που προβαλλόταν πριν από λίγα χρόνια. Η ίδια συνελήφθη μαζί με τον 32χρονο σύντροφό της για ναρκωτικά

Η Κατερίνα Σαββοπούλου, φίλη της κατηγορούμενης, γνωστή και αυτή από το ίδιο ριάλιτι, μιλώντας στο Sputnik, δηλώνει ότι είναι «πάρα πολύ στενοχωρημένη και σοκαρισμένη στο άκουσμα της είδησης αυτής. Η συγκεκριμένη κοπέλα είναι από τις καλύτερες μου φίλες και σε καμία περίπτωση δεν έχει σχέση με ναρκωτικά. Το εγγυώμαι 100%».

Και συνεχίζει αναφέροντας ότι «ούτε ποτό δεν πίνει. Θα αθωωθεί και θα το δείτε. Την ξέρω καλά, είχαμε καθημερινή επαφή, είναι κατά των ναρκωτικών. Δεν γνώριζε η κοπέλα, έτσι κι αλλιώς δεν την έπιασαν να τα έχει στα χέρια της και η σύλληψη έγινε εκτός σπιτιού».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

«Περιμένω να μάθω και εγώ τι έχει γίνει, όπως όλοι» καταλήγει.

Τον σύντροφό της όπως μας ενημερώνει δεν τον γνώριζε προσωπικά, όσες φορές τον είχε δει, ήταν σε κοινή παρέα.

Το χρονικό της σύλληψης

Η αστυνομία έφτασε στη σύλληψη της παίκτριας ριάλιτι και μοντέλου αλλά και του συντρόφου της, μετά από πληροφορίες που έφτασαν στις αρχές πριν από μία εβδομάδα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Μάλιστα, ο σύντροφός της, σύμφωνα με την ΕΛΑΣ, είχε πάνω του μία βαλίτσα ενώ την ώρα της σύλληψης προέβαλε αντίσταση στους αστυνομικούς της Δίωξης Ναρκωτικών.

Οι αστυνομικοί εκτιμούν πως πρόκειται για μέλη διεθνούς κυκλώματος και ότι τα ναρκωτικά δεν ήταν για προσωπική χρήση.

Η Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών άσκησε και στο μοντέλο και στον σύντροφό της, δίωξη για διακεκριμένη διακίνηση ναρκωτικών από κοινού και κατ' εξακολούθηση από κοινού από δράστες που διακινούν ναρκωτικές ουσίες κατ' επάγγελμα.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ένοπλες Συρράξεις 0

Έτοιμο να σπάσει το ουκρανικό μέτωπο-Forbes : Οι πανικόβλητοι Ουκρανοί διοικητές αναπτύσσουν ανεκπαίδευτες ταξιαρχίες στην μάχη

Η κατάσταση μέσα και γύρω από το Οχερέτινο και την Νοβομπαχμούτοβα είναι τραγική ενώ ρωσική 90η Τεθωρακισμένη μεραρχία...