Κοινωνία
Ενημερώθηκε στις:

Κυπαρισσία: Ταυτοποιήθηκε η σορός της 42χρονης που βρέθηκε κάτω από το τσιμέντο

Η σορός της γυναίκας που βρέθηκε τσιμεντωμένη σε αυλή σπιτιού στην Κυπαρισσία ταυτοποιήθηκε, με τα αποτελέσματα της εξέτασης DNA να δείχνουν ότι πρόκειται για την 42χρονη Μόνικα Γκιους η οποία εξαφανίστηκε μυστηριωδώς το Φεβρουάριο.

Σύμφωνα με πληροφορίες, δείγματα από την σορό της ταυτοποιήθηκαν με το γενετικό υλικό που έδωσε ο γιος της.

Την ίδια στιγμή, οι αρχές έχουν ήδη εκδώσει διεθνές ένταλμα σύλληψηςγια τον εντοπισμό και την σύλληψη του Ρουμάνου πρώην συντρόφου της.

Η γυναίκα εντοπίστηκε σε εμβρυϊκή στάση και χωρίς ίχνος ρούχων ή υποδημάτων, με όλα τα στοιχεία να «δείχνουν» πως η νεκρή ήταν η γυναίκα από τη Ρουμανία, η οποία διέμενε μαζί με τον σύντροφό της στο σπίτι που βρέθηκε ο σκελετός με τις αστυνομικές υποψίες να επιβεβαιώνονται τελικά και από τα αποτελέσματα της εξέτασης του DNA.

Ψυχρός και κυνικός ο σύντροφος της Μόνικα – Αρνείται ότι την «τσιμέντωσε»

Η Αγγελική Νικολούλη, είχε ασχοληθεί σε εκπομπή της με την εξαφάνιση της άτυχης μητέρας τριών παιδιών και επικοινώνησε με τον Ρουμάνο σύντροφό της, ο οποίος αρνήθηκε τα πάντα, υποστηρίζοντας ότι κάποιος άλλος διέπραξε το έγκλημα, για να τον «παγιδεύσει».

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα anikolouli.gr, ο Ρουμάνος ήταν ψυχρός και κυνικός, απαντώντας με ήρεμη φωνή στις ερωτήσεις της δημοσιογράφου, ενώ δεν έδειχνε την παραμικρή αναστάτωση αναφερόμενος στη γυναίκα με την οποία συζούσε δύο χρόνια.

«Την είχε σκλάβα του» - «Ήταν βίαιος άνθρωπος, την κακοποιούσε»

Ο πρώην σύζυγος της άτυχης γυναίκας από τη Ρουμανία μίλησε στο Star, λέγοντας πως η Μόνικα βίωνε έναν εφιάλτη στα χέρια του συντρόφου της.

«Τη χτυπούσε κάθε μέρα… Σπασμένα κεφάλια, σπασμένα χέρια, μαύρα μάτια πρησμένα από χτυπήματα. Πάρτε ένα τηλέφωνο στο νοσοκομείο στην Κυπαρισσία να δείτε τι θα σας πούνε. Την κούρεψε, τι δεν έχει κάνει. Την είχε σκλάβα του» τόνισε.

Σημείωσε επίσης πως ο ίδιος είχε προσπαθήσει να την σώσει ενώ τελευταία φορά μίλησαν κρυφά τα Χριστούγεννα όπου του ζήτησε χρήματα.

«Εγώ το περίμενα. Όχι τώρα, εδώ και καιρό. Της το είχε πει κιόλας. Το περίμενα αυτό ότι θα γίνει. Μιλάμε για έλεγχο παντού, δεν υπήρχε τίποτα που να κάνει χωρίς να το ξέρει αυτός. Δεν κάνεις τίποτα χωρίς να το ξέρω εγώ, αν το μάθω ξέρεις τι θα πάθεις. Tην έβριζε συνέχεια, με "χοντρά" λόγια» δήλωσε.

Στο ίδιο μήκος κύματος και τα λόγια του γιου της γυναίκας που σημείωσε πως από την εξαφάνισή της και ύστερα πίστευε ότι είχε καταφέρει να το σκάσει από εκείνον και κρυβόταν.

«Όταν έμαθα την είδηση ότι βρήκαν στη σορό, δεν το περίμενα. Δεν πίστευα ότι είναι νεκρή» είπε στο STAR.

Αναφερόμενος στις συνθήκες κάτω από τις οποίες ζούσε η μητέρα του, σημείωσε πως ήταν πολύ περιορισμένη και δεν μπορούσε ούτε να μιλάει με τα παιδιά της στο τηλέφωνο.

«Δεν την άφηνε να μιλάει στο τηλέφωνο ούτε με τα παιδιά της» είπε, ειδικότερα, και σημείωσε πως ο ίδιος προσπάθησε τα τελευταία δύο χρόνια να έχει επαφές με τη μητέρα του, αλλά δεν κατέστη δυνατό.

«Η μητέρα μου δεν είχε κινητό τηλέφωνο, δεν την άφηνε» ενημέρωσε και τόνισε πως την κακοποιούσε καθώς είχε κάποιο πρόβλημα υγείαςπου δεν της επέτρεπε να εργάζεται.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Τα χρήματα, δε, που έβγαζε ο ίδιος, τα ξόδευε σε αλκοόλ, είπε και πρόσθεσε πως η μητέρα του κατάφερνε να μιλήσει με τον ίδιο και τα αδέλφια του από το τηλέφωνο ενός άλλου κατοίκου της Κυπαρισσίας, ο οποίος της επέτρεπε να τους καλεί. 

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ένοπλες Συρράξεις 0

Έτοιμο να σπάσει το ουκρανικό μέτωπο-Forbes : Οι πανικόβλητοι Ουκρανοί διοικητές αναπτύσσουν ανεκπαίδευτες ταξιαρχίες στην μάχη

Η κατάσταση μέσα και γύρω από το Οχερέτινο και την Νοβομπαχμούτοβα είναι τραγική ενώ ρωσική 90η Τεθωρακισμένη μεραρχία...