Κοινωνία

Έγκλημα στην Κυπαρισσία: «Ζητάω δικαιοσύνη» λέει η αδερφή της 42χρονης Μόνικα

Με δάκρυα στα μάτια και έναν πόνο βουβό, η αδερφή της 42χρονης Μόνικας Γκιουζ ταξίδεψε από την Ιταλία για να κηδέψει την αδερφή της, με το θρίλερ της δολοφονίας της να μην έχει τελειώσει ακόμα.

«Ήλπιζα μέχρι τελευταία στιγμή ότι θα ήταν ζωντανή», εξομολογείται στο LIVE NEWS με τον Νίκο Ευαγγελάτο.

Μέχρι την τελευταία στιγμή είχε την ελπίδα ότι η αδερφή της κρυβόταν κάπου για να γλιτώσει από τον 39χρονο σύντροφό της, ο οποίος την κακοποιούσε, όπως ανέφερε αποκλειστικά στην εκπομπή του MEGA.

«Ήρθα από την Ιταλία, αλλά δεν περίμενα ότι θα βρω έτσι την αδερφή μου, όπως την βρήκα. Άλλο να το ακούσεις και άλλο να το βλέπεις», τονίζει.

Έγκλημα στην Κυπαρισσία: Μήνες αγωνίας

Μαζί με την ξαδέρφη της, εδώ και 6 μήνες έψαχναν τη 42χρονη, η οποία πριν από λίγες μέρες βρέθηκε δολοφονημένη στην αυλή του σπιτιού που διέμενε με τον 39χρονο Ρουμάνο σύντροφό της.

«Ήταν ένα πολύ καλό άτομο, ωραίος άνθρωπος και δεν άξιζε αυτό το τέλος», λέει και συγκλονίζει στο LIVE NEWS.

Το πτώμα της Μόνικας Γκιουζ ήταν γυμνό, τοποθετημένο σε εμβρυΐκή στάση σε ένα μικρό τάφο μισού μέτρου, ενώ ο δολοφόνος είχε ρίψει τσιμέντο πάνω από το άψυχο κορμί της, για να την εξαφανίσει τελείως και να κρύψει καλά το ένοχο μυστικό του.

«Ζητάω δικαιοσύνη για την αδερφή μου. Να πληρώσει ο δολοφόνος της. Ευχαριστώ όσους μας βοήθησαν να βρούμε την αλήθεια».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Έγκλημα στην Κυπαρισσία: «Θα σας σκοτώσω όλους» – Ο διάλογος με την Αγγελική Νικολούλη

Βασικός ύποπτος για τη δολοφονία είναι ο 39χρονος Ρουμάνος σύντροφος της Μόνικας, ο οποίος έφυγε στη Ρουμανία αμέσως μετά την εξαφάνισή της.

Σύμφωνα με την ξαδέρφη τους θύματος, ο 39χρονος τηλεφώνησε στη μητέρα του θύματος, απειλώντας πως θα την σκοτώσει αν συνεχίσουν να την ψάχνουν.

Ο 39χρονος καταζητούμενος, σε συνομιλία που είχε με την Αγγελική Νικολούλη, δήλωσε αθώος και ισχυρίστηκε ότι την έθαψαν στην αυλή του σπιτιού τους για να τον ενοχοποιήσουν.

Α. Νικολούλη: Καταλαβαίνεις τώρα τις εξελίξεις. Δηλαδή η γυναίκα βρέθηκε δολοφονημένη και θαμμένη στην αυλή σου.

Ρουμάνος: Κατάλαβα, ναι. Άρα, ο πρώτος ύποπτος θα είμαι εγώ…

Α. Νικολούλη: Ε δεν είσαι βρε (…) μου; Αντικειμενικά άμα το δεις, δεν είσαι;

Ρουμάνος: Θα είμαι, δεν θα είμαι; Το ξέρω…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Α. Νικολούλη: Γιατί όμως έγινε αυτό τώρα, γιατί να φτάσεις σε τέτοιο σημείο;

Ρουμάνος: Ωπα, ώπα. Δεν έχω κάνει κάτι τέτοιο εγώ…

Α. Νικολούλη: Έ τώρα ποιος πήγε και την έθαψε μέσα στην αυλή του σπιτιού σου…

Ρουμάνος: Χίλοι δύο μπορούσανε άμα το πάμε εκεί. Όλοι οι γύφτοι που μου κρατάνε κακία θα το είχανε κάνει. Εγώ τελευταία που την είδα και την άφησα, ήταν εκεί ήταν μαζί τους.

Α. Νικολούλη: Δηλαδή, εσύ πιστεύεις ότι κάποιος άλλος τη σκότωσε και την έθαψε στην αυλή σου για να σε ενοχοποιήσει;

Ρουμάνος: Ναι, 1000%».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Έγκλημα στην Κυπαρισσία: Βίαιο παρελθόν του Ρουμάνου 

Ο 39χρονος που έμενε αρκετά χρόνια στην Κυπαρισσία ήταν γνωστός για την βίαιη συμπεριφορά του με μαρτυρίες να αναφέρουν ότι είχε στείλει στο νοσοκομείο την 42χρονη πάνω από 15 φορές, ενώ πέπλο μυστηρίου καλύπτει τον θάνατο και της προηγουμένης συντρόφου του.

«Έπινε συνέχεια, έπινε, έπινε πολύ. Μεθυσμένος και σκληρός άνθρωπος. Να κάνει φασαρίες, κακός άνθρωπος. Συζούσε και με άλλη κοπέλα, που πέθανε και αυτή.

-Την Άννα εννοείται;

Ναι. Συζούσε με αυτή την κοπέλα και είπε ότι γλίστρησε στο μπάνιο και πέθανε. Αυτή η κοπέλα δεν είχε κανέναν εδώ και έμεινε έτσι. Με την Μόνικα ευτυχώς που ήταν η ξαδέρφη της και ψάχναμε και βρήκαμε την αλήθεια. Και την Μόνικα αυτός την σκότωσε», λέει φίλη της 42χρονης.

Για τον 39χρονο ύποπτο έχει εκδοθεί διεθνές ένταλμα σύλληψης, ενώ η μητέρα της Μόνικας Γκιουζ τον κατήγγειλε στην αστυνομία της Ρουμανίας για απειλή ανθρωποκτονίας.

Παρακολουθήστε το αποκαλυπτικό ρεπορτάζ του LIVE NEWS με τον Νίκο Ευαγγελάτο για το θρίλερ της Κυπαρισσίας:

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ