Κοινωνία
Ενημερώθηκε στις:

Παγκράτι: Οι δυο ληστές ξανά "χτυπούν"-Βίντεο ντοκουμέντο της δράσης τους

Όπως φαίνεται και στο βίντεο  οι δυο ληστές σταματούν έξω από ένα περίπτερο στο Παγκράτι και μάλιστα σε κεντρικό δρόμο όπως αυτόν της Φιλολάου. Εκεί προσποιούμενοι τους πελάτες, ξεγελούν και γυρνούν κάτω τον περιπτερά και ξεφεύγουν.

https://youtu.be/zrl0Pd_iF9Q

Τα δυο άτομα είχαν κάνει 14 ληστείες σε διάφορες περιοχές της Αττικής αλλά πριν από μερικές μέρες μπήκε τέλος στη δράση τους, όταν στελέχη της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Νοτιοανατολικής Αττικής και της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Αθηνών τους πέρασαν χειροπέδες.

Οι δυο τους είχαν συστήσει συμμορία που βραδινές ώρες ή ξημερώματα έκανε ληστείες (14 έχουν ήδη εξιχνιαστεί). Στο φως και άλλα βίντεο  από δυο ληστείες: μια σε περίπτερο στην Ηλιούπολη κι άλλη μια σε πρατήριο βενζίνης.

https://youtu.be/uGTIMyC9mgwhttps://youtu.be/Ns_fYRlNVT0

Σε ένα τρίτο βίντεο ντοκουμέντο, ο ένας από τους δράστες μπαίνει σε μίνι μάρκετ με το όπλο στα χέρια. Αλλά δεν έχει υπολογίσει την αντίδραση του υπαλλήλου, ο οποίος επιχειρεί να τον αφοπλίσει και αφού τον αιφνιδιάζει, το βάζει στα πόδια. 

https://youtu.be/eW3P5B2z4rc

Οι δυο δράστες συνελήφθησαν το μεσημέρι της 31η Αυγούστου σε Βύρωνα και Παγκράτι, στο πλαίσιο οργανωμένης αστυνομικής επιχείρησης της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Νοτιοανατολικής Αττικής και της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Αθηνών.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Δράστες είναι ένας 28χρονος αλλοδαπός και ένας 30χρονος Έλληνας. Δρούσαν σε διάφορες περιοχές της Αττικής και για να τρομάξουν τα θύματά τους χρησιμοποιούσαν ένα όπλο ρέπλικα και ένα μαχαίρι, τα οποία και κατασχέθηκαν.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

C-130 Hercules
Ένοπλες Συρράξεις 0

«Μάτωσε» η Λεγεώνα των Ξένων-Δεκάδες νεκροί και τραυματισμένοι μισθοφόροι εκκενώνονται στη Πολωνία μετά από ρωσικό πλήγμα στον Δνείπερο

Οι Ρώσοι χτύπησαν ξενοδοχείο στον Δνείπερο που φιλοξενούσε δυτικούς μισθοφόρους και στρατιωτικούς εκπαιδευτές