Κοινωνία

Κομοτηνή: Συνελήφθη διακινητής που προωθούσε στο εσωτερικό της χώρας παράνομους μετανάστες

Συνελήφθη στο νομό Ροδόπης, από αστυνομικούς της Ειδικής Επιχειρησιακής Ομάδας Επέμβασης του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Ιάσμου διακινητής, ο οποίος προωθούσε στο εσωτερικό της χώρας μη νόμιμους μετανάστες.

Συγκεκριμένα, στο ύψος του οικισμού Αμαξάδων, οι αστυνομικοί πραγματοποίησαν σήμα στάσης στον οδηγό αυτοκινήτου, όμως αυτός δεν συμμορφώθηκε, ανέπτυξε ταχύτητα και συνέχισε την πορεία του, πραγματοποιώντας επικινδύνους ελιγμούς. Τελικά το όχημα ακινητοποιήθηκε σε παρακείμενη αγροτική έκταση μετά από εκτροπή, χωρίς να υπάρξει κάποιος τραυματισμός, ενώ ο οδηγός - διακινητής επιχείρησε να διαφύγει πεζός χωρίς να τα καταφέρει και συνελήφθη. Στο όχημα που οδηγούσε επέβαιναν τέσσερις μη νόμιμοι μετανάστες.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ροδόπης, ενώ την προανάκριση ενεργεί το Τμήμα Συνοριακής Φύλαξης Ιάσμου Ροδόπης.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ένοπλες Συρράξεις 0

Σοκάρει τον Μακρόν Γάλλος Στρατηγός ενώ αποχαιρετούν Οχέτινο-Νοβομπαχμούτοβκα οι Ουκρανοί-Το ρωσικό πυροβολικό εξόντωσε πιθανόν και Γάλλους Λεγεωνάριους

Το σίγουρο είναι ότι οι Ρώσοι θα φουλάρουν κατά των Ουκρανών εφόσον οι ΗΠΑ είναι απασχολημένες σοβαρά με το Ισραήλ και...