Κοινωνία

Mad Clip: Καταρρακωμένη η σύντροφος του τράπερ, Αρετή, μετά τον χαμό του

Απέραντη θλίψη έχει σκορπίσει ο θάνατος του Mad Clip τόσο στον καλλιτεχνικό κόσμο όσο και σε συγγενείς, φίλους και συνεργάτες του τράπερ, ο οποίος έφυγε από τη ζωή σε τροχαίο δυστύχημα τα ξημερώματα της Πέμπτης (02/09).

Σοκαρισμένη από τον τραγικό χαμό του 34χρονο Mad Clip -κατά κόσμον Πίτερ Αναστασόπουλου- είναι και η πρώην σύντροφός του Αρετή, η οποία ήταν μαζί του επί τέσσερα χρόνια. Όπως αποκαλύφθηκε στην εκπομπή "Love It", η νεαρή κοπέλα ακόμα δεν μπορεί να πιστέψει ότι ο άνθρωπός της χάθηκε για πάντα.

Οι δύο τους ήταν πολύ ερωτευμένοι και πολλοί θεωρούσαν ότι θα έφταναν μέχρι και τα σκαλιά της εκκλησίας. O τράπερ μάλιστα είχε γράψει και τραγούδι για την πρώην σύντροφό του με το όνομά της, «Αρετή».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Αν και ο χωρισμός τους δεν ανακοινώθηκε ποτέ επίσημα, οι κάμερες είχαν «πιάσει» πρόσφατα τον Mad Clip με τη νικήτρια του GNTM 2, Άννα Μαρία Ηλιάδου, η οποία τον αποχαιρέτησε στο Instagram.

Αρκετοί ήταν αυτοί που έλεγαν για περίπτωση επανασύνδεσης του Mad Clip με την Αρετή. Μάλιστα, η δεύτερη ήταν και αυτή στον γάμο που βρέθηκε ο τράπερ πριν το τροχαίο δυστύχημα. Το πρώην ζεύγος είχε φτάσει ξεχωριστά στην εκδήλωση. Όπως είναι φυσικό, ο θάνατος του Mad Clip έχει επισκιάσει όλους όσοι βρίσκονταν εκεί.

Όσα δήλωνε η πρώην σύντροφός του Αρετή για τη σχέση τους

Η πρώην κοπέλα του τράπερ είχε μιλήσει για εκείνον στην κάμερα της εκπομπής «Έλα Χαμογέλα» που τη συνάντησε στα εγκαίνια του καταστήματός του, τον Ιανουάριο του 2020.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

 

«Πάντα στηρίζω τον Mad Clip. Έχει ξεκινήσει το καινούριο μαγαζί, προσπαθώ να τον ακολουθώ όσο μπορώ. Τώρα είμαστε μαζί σχεδόν τρία χρόνια. Ήμουν μαζί του πριν βγάλει το τραγούδι Dealer. Είμαι μικρή ακόμα για να παντρευτώ, είμαι μόλις 22 χρονών. Δεν ήταν θέμα ατάκας να με ρίξει. Είχε έναν διαφορετικό αέρα, αλλά δεν ήταν πολύ του στιλ μου να πω», είχε δηλώσει για τον σύντροφό της η νεαρή Αρετή.

«Εγώ δεν βιάζομαι να παντρευτώ, περνάμε καλά. Νιώθω ότι είμαι ήδη παντρεμένος», είχε δηλώσει ο Mad Clip με τη σειρά του.

 

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ