Κοινωνία
Ενημερώθηκε στις:

Αυτήν την Ελλάδα θέλουμε; Μετανάστες διαλύουν εκκλησίες κι εμείς... προσκυνάμε την Αμάλ

Την στιγμή που η Αθήνα υποδέχεται μετά βαϊων και κλάδων για δεύτερη μέρα μετά το χθεσινό σουλάτσο στην Ερμού την περιβόητη κούκλα προσφυγοπούλα Αμάλ, για της οποίας την... βόλτα το ΠΕΝΤΑΠΟΣΤΑΓΜΑ με μπαράζ δημοσιευμάτων έχει προειδοποιήσει πόσο αθώα είναι,

Σας έχουμε επίσης προειδοποιήσει πως στήνεται χοντρή προβοκάτσια.. Σήμερα το ραντεβού της Αμάλ είναι στο Μεταξουργείο...

https://www.youtube.com/watch?v=_9gOW7Gdaushttps://www.youtube.com/watch?v=-J2Nrn8PFe8

Αλλά την χειρότερη εντύπωση επιφέρει το γεγονός πως την στιγμή που στην χώρα μας πλην κάποιων εξαιρέσεων οι περισσότεροι “προσκυνούν” την Αμάλ, ξένα δίκτυα παρουσιάζουν εκτενή ρεπορτάζ για τις βεβηλώσεις εκκλησιών στην Ελλάδα από λαθρομετανάστες!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Μερικοί ελληνικοί ναοί και παρεκκλήσια βεβηλώνονται και καταστρέφονται τόσο πολύ που δεν μπορούν πλέον να αποκατασταθούν, αναφέρει σε εκτενές αφιέρωμα η Ένωση Ορθοδόξων Δημοσιογράφων και τονίζει πως στην Ελλάδα, γίνονται τακτικά επιθέσεις σε ορθόδοξες εκκλησίες, αλλά οι εγκληματίες σπάνια κρατούνται. Επικαλείται δε πληροφορίες από τα δίκτυα Tg -channel / GBG / - Greek Borders General γράφει σχετικά .

Το ρεπορτάζ σχολιάζει πως επιθέσεις και βανδαλισμοί “διαπράττονται από εκπροσώπους αριστερών ομάδων, οι οποίοι συχνά συντρίβουν αγάλματα, εικόνες και ρίχνουν χρώμα στις εκκλησίες, καθώς και λαθρομετανάστες”.

Προστίθεται μάλιστα πως οι τελευταίοι καταλαμβάνουν ναούς και παρεκκλήσια και στήνουν καταυλισμούς εκεί, καταστρέφουν τους εσωτερικούς χώρους, μετατρέπουν τα ιερά σε αποχωρητήρια!

Ορισμένες εκκλησίες έχουν πληγεί τόσο πολύ που δεν μπορούν πλέον να ανοικοδομηθούν. Ταυτόχρονα, οι εγκληματίες σπάνια κρατούνται, ακόμη και αν είναι εύκολο να εντοπιστούν, επισημαίνει το άρθρο.

GALLERY

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ