Κοινωνία

Στήνεται χοντρή προβοκάτσια με την Αμάλ στην Αθήνα-Αριστεροί καλούν σε "προστασία"

Γράφαμε και χθες πως έχει προκύψει πλέον εθνικός διχασμός για την Αμάλ και οι αριστεροί στρώνουν χαλί για "όργια" σήμερα και αύριο που η πρωτεύουσα θα υποδεχτεί την προσφυγοπούλα μαριονέτα.

Μετά το βροντερό Οχι στα Μετέωρα , την περατζάδα στα Ιωάννινα και τον πετροπόλεμο στην Λάρισα η Αμάλ για την οποία σε προηγούμενο άρθρο

αναλύσαμε γιατί δεν είναι τόσο αθώο όλο το πρότζεκτ, έχει εξελιχθεί σε μείζον πολιτικό ζήτημα.

https://www.youtube.com/watch?v=-J2Nrn8PFe8

Η “μεγάλη μάχη” μεταφέρεται από σήμερα στην Αθήνα, ενώ αύριο κατά πως φαίνεται κάποιοι ετοιμάζουν χοντρή προβοκάτσια!

Σύμφωνα με την αυτοαποκαλούμενη ομάδα “Αντιφασιστικός Συντονισμός Αθήνας/Πειραιά” την Παρασκευή 3 Σεπτέμβρη “ομάδα φασιστών που αυτοπαρουσιάζεται ως Επιτροπή κατοίκων Αγ. Παύλου/Μεταξουργείου οργανώνει συγκέντρωση ρατσιστικού μίσους με τίτλο "Η Αμαλ είναι ανεπιθύμητη, η Αθήνα δε θα γίνει Καμπούλ"”

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Η...κααμέλα περί φασιστών παίζει και ξαναπαίζει για όποιον αντιδράσει! Η ίδια ομάδα έχει βγάλει την μισή Ελλάδα φασίστες γιατί δεν συμφωνεί με τις δικές της επιθυμίες: “Στα Μετέωρα προ ημερών ο Δήμος δεν έδωσε άδεια για τη διεξαγωγή του δρωμενου έπειτα από πιέσεις της εκκλησίας και ακροδεξιών κύκλων. Εχθές στη Λάρισα φασίστες επιχείρησαν να το διακόψουν πετώντας πέτρες και αυγά στην Αμαλ και τον συγκεντρωμένο κόσμο που αποτελούταν κυρίως από παιδιά”.

Το ζητούμενο είναι όμως πως προαλείφεται σύγκρουση! Αυτό διαφαίνεται τουλάχιστον από την ανακοίνωσή της ίδιας ομάδας η οποία καλεί: “Να μην επιτρέψουμε να επαναληφθουν στην Αθήνα αυτά τα ρατσιστικά έκτροπα. Θα είμαστε δίπλα στην Αμαλ και θα την προστατεύουμε σε όλη της τη διαδρομή την Πέμπτη 2/9 στις 7:30 μμ σε μια πορεία από την πλατεία Ασωμάτων στο Θησείο ως την Τεχνόπολη, την Παρασκευή 3/9 που θα περιπλανηθεί στα μονοπάτια του Μεταξουργείου από το Δημόσιο Σήμα ως την πλατεία Αυδή αλλά και το απόγευμα του Σαββάτου, που θα φθάσει στον Πειραιά”.

https://www.youtube.com/watch?v=1OhTa60o87c

Με τσιτάτα του τύπου “Δίπλα στην Αμαλ, απέναντι στους φασίστες.” και αυθαίρετα συμπεράσματα πως “οι φασίστες μισούν την Αμαλ, μισώντας στο πρόσωπο της τα παιδιά των προσφύγων” στρώνουν χαλί για έκτροπα!!

Ίδιο κλίμα επικράτησε και στην Ελευσίνα. Εκεί που χθες ομάδες Antifa επιχείρησαν να πάρουν την κατάσταση στα χέρια τους και σε ανακονώσεις ανέφεραν: “Η Αμάλ συνάντησε έντονες αντιδράσεις από φασίστες, ακροδεξιούς θρησκόληπτους κλπ στα Μετέωρα καθώς και στην Λάρισα . Τώρα οι ίδιοι κύκλοι οργανώνουν ρατσιστική διαμαρτυρία στην πόλη μας . Το Αντίφα Γουέστ Κοαστ και όσοι το στηρίζουν έχουν διαχειριστεί πολλές φορές τις αποτυχημένες προσπάθειες των φασιστών να έρθουν στην πόλη μας .” Η Ελευσίνα για την Αμάλ έχει ιδαίτερη σημασία καθώς η φούστα της μικρής Αμάλ δημιουργήθηκε στο εργαστήριο συμμετοχικού σχεδιασμού, που πραγματοποίησε η ομάδα Λαϊκάρτ στην Ελευσίνα, σε συνεργασία με παιδιά, εφήβους και ενήλικες, στο πλαίσιο του εκπαιδευτικού προγράμματος του Ταξιδιού.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ρωσική τράπεζα και Πούτιν
Ρωσία 0

Έξω Φρενών οι Ρώσοι! Τούρκοι, Κινέζοι και Άραβες καθυστερούν ή ακυρώνουν τελείως τις πληρωμές ρωσικού πετρελαίου φοβούμενοι τις κυρώσεις των ΗΠΑ

«Η αμερικανική και ευρωπαϊκή πίεση δημιούργησε προβλήματα στις πληρωμένες μας» είπε ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνο,...