Κοινωνία

Ζάκυνθος: Συγγενείς 9χρονου – «Μόνο εμείς ξέρουμε πόσο πονάμε»

Τραγικό θάνατο από ηλεκτροπληξία βρήκε ένας 9χρονος στο Τσιλιβί της Ζακύνθου. Το άτυχο παιδάκι έπαιζε κρυφτό με τους φίλους του, και στην προσπάθειά του να κρυφτεί πίσω από τις εγκαταστάσεις κλιματισμού ενός ξενοδοχείου, υπέστη ηλεκοτροπληξία και άφησε την τελευταία του πνοή.

Οι συγγενείς του 9χρονου, είναι οργισμένοι. «Μας έφυγε ένα αγγελούδι. Το είχαμε μεγαλώσει πολύ-πολύ δύσκολα. Μόνο εμείς το ξέρουμε, η οικογένεια. Έφυγε άδικα το παιδί», ανέφερε συγγενής του μικρού ενώ ο θείος του ξέσπασε κατά των υπευθύνων του ξενοδοχείου.

«Είχαν απλώσει τα καλώδια από το air condition κάτω, το παιδί έπιασε ένα σίδερο, δεν έπιασε καλώδιο. Τα είχαν τα καλώδια κάτω», ανέφερε οργισμένος ο θείος του 9χρονου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

«Ήξερε ότι έχει γείτονες που έχουν μικρά παιδιά, και τα άφησε όλα ακάλυπτα. Ας τα έβαζε στις ταράτσες όπως κάνουν όλοι οι άλλοι», πρόσθεσε μεταξύ άλλων σε δηλώσεις του στον ΑΝΤ1.

Ο χώρος του δυστυχήματος έχει αποκλειστεί από τις Αρχές και ήδη έχουν ξεκινήσει έρευνες για τα αίτια. Ο ηλεκτρολόγος και ο ιδιοκτήτης του ξενοδοχείου έχουν συλληφθεί, με τον δικηγόρο του να δηλώνει πως βρίσκεται σε κατάσταση σοκ. Η υπόθεση είναι στο στάδιο της προανάκρισης και ήδη δίνονται καταθέσεις από εργαζόμενους και κατοίκους της περιοχής, με την οικογένεια του 9χρονου να κινείται νομικά κατά παντός υπευθύνου.

Ο ιδιοκτήτης του ξενοδοχείου και ο ηλεκτρολόγος που έχουν συλληφθεί με την κατηγορία της ανθρωποκτονίας από αμέλεια, θα οδηγηθούν στον εισαγγελέα για να καταθέσουν τις επόμενες ώρες ενώ αναμένονται τα αποτελέσματα της νεκροψίας στο 9χρονο αγόρι.

https://youtu.be/FiCc8qfBC-s

 

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

C-130 Hercules
Ένοπλες Συρράξεις 0

«Μάτωσε» η Λεγεώνα των Ξένων-Δεκάδες νεκροί και τραυματισμένοι μισθοφόροι εκκενώνονται στη Πολωνία μετά από ρωσικό πλήγμα στον Δνείπερο

Οι Ρώσοι χτύπησαν ξενοδοχείο στον Δνείπερο που φιλοξενούσε δυτικούς μισθοφόρους και στρατιωτικούς εκπαιδευτές