Κοινωνία

Χίος: ''Άφαντοι'' 24 μετανάστες που εισήλθαν παράνομα στη χώρα

Βγάζουν «διαφημιστικές» σέλφι στο νησί!

24 μετανάστες εισήλθαν παράνομα τις πρωινές ώρες της Τετάρτης 4 Αυγούστου 2021 στην περιοχή των Νενήτων Χίου, ενώ στην συνέχεια φαίνεται να κινήθηκαν προς τα χωριά Βουνό και Φλάτσια. Ανεβάζουν μάλιστα και αναρτούν σχετικές φωτογραφίες, τις οποίες έφερε στην δημοσιότητα το astraparis.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Προσώρας δεν έχει γίνει γνωστό αν έχουν εντοπισθεί από την αστυνομία ή το λιμενικό, αφού φαίνεται ότι κινούνται συνεχώς στην ευρύτερη περιοχή, όπως σημειώνει η ιστοσελίδα.

Τελευταίες πληροφορίες αναφέρουν ότι εντοπίσθηκαν στην περιοχή Στούπια των Φλατσίων, στην εκκλησία του Αγίου Γεωργίου.

Ανενόχλητοι βγάζουν φωτογραφίες, ενώ τους ψάχνουν οι αρχές!

Από το λιμεναρχείο Χίου  δηλώνουν στον astraparis.gr ότι δεν έχουν πληροφορίες για την αναφερόμενη άφιξη και προσθέτουν ότι θα στείλουν προσωπικό στην περιοχή για έρευνα και εντοπισμό τους.

Από την αστυνομική διεύθυνση Χίου και συγκεκριμένα από το υπασπιστήριο δήλωσαν στην ιστοσελίδα ότι έχουν ενημερωθεί για την άφιξη, χωρίς – ωστόσο – να δίνουν περισσότερες πληροφορίες για τον εντοπισμό ή την τύχη τους.

Φωτογραφίες και μέσα στην περιουσία των κατοίκων του νησιού! 

Το θέμα είναι ποιος τους καθοδήγησε και εισήλθαν με τέτοια άνεση σε Ελληνικό έδαφος.

Πληροφορίες από την περιοχή κάνουν λόγο για περίεργη δράση συγκεκριμένου δημοσιογράφου, ο οποίος φέρεται να συνδέεται με αμφιλεγόμενη ΜΚΟ. Ο δημοσιογράφος αυτός πρωτοστατεί σε δηλώσεις κατά του ελληνικού κράτους για δήθεν κακομεταχείριση προσφύγων και μεταναστών, ρίχνοντας έτσι νερό στον μύλο της τουρκικής προπαγάνδας.

Το κωμικοτραγικό της υπόθεσης, μιας και μιλάμε για νερό, είναι ότι στον συγκεκριμένο δημοσιογράφο επιβλήθηκε πρόστιμο από την Δημοτική επιχείρηση ύδρευσης (ΔΕΥΑΝΧ) Επειδή φέρεται να έσπασε τις ασφάλειες του ρολογιού καταμέτρησης ύδρευσης με αποτέλεσμα να μην χρεώνεται η κατανάλωση του νερού, αλλά αντίθετα να μειώνεται!

Μιλάμε για ξέφραγο αμπέλι…

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ