Κοινωνία

Ζάκυνθος: Κλείνουν τον Λαγανά τα βράδια για λόγους ασφαλείας

Τις επόμενες ημέρες αναμένεται να κλείσει κατά τις βραδινές ώρες, ο κεντρικός δρόμος του Λαγανά στη Ζάκυνθο για λόγους ασφαλείας των πολιτών. Το μήνυμα Χρυσοχοΐδη από το νησί.

Τις επόμενες ημέρες αναμένεται να κλείσει ο κεντρικός δρόμος του Λαγανά στη Ζάκυνθο, τις βραδινές ώρες, για λόγους ασφαλείας των πολιτών, σύμφωνα με το ermisnews.gr.

Η ιστοσελίδα αναφέρει ότι πρόκειται για εντολή του Υπουργού Προστασίας του Πολίτη Μιχάλη Χρυσοχοΐδη και ο δρόμος αναμένεται να κλείσει την προσεχή Τετάρτη από τον παράδρομο «Τσουκαλεϊκα» (big boys) εως την παραλία.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Μάλιστα επισημαίνεται ότι για τον λόγο αυτό, την Τρίτη (20/07), καταφθάνουν στο νησί επιπλέον 20 επιπλέον αστυνομικοί, οι οποίοι θα ενισχύσουν κυρίως τις πεζες περιπολίες στο κομμάτι του Λαγανά που θα κλείσει.

Μήνυμα Χρυσοχοΐδη

Το Σάββατο, ο κ. Χρυσοχοΐδης βρέθηκε στο νησί και ξεκαθάρισε πως η Αστυνομία και η πολιτική ηγεσία της χώρας θα αντιμετωπίσουν το οργανωμένο έγκλημα και τις παράνομες δραστηριότητες στο νησί.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

«Αποτελεί απόφασή μας η δίωξη του εγκλήματος στη Ζάκυνθο, η αντιμετώπιση του οργανωμένου εγκλήματος, η αντιμετώπιση του φαινομένου των ναρκωτικών και μια σειρά άλλων πράξεων ανομίας, εγκληματικότητας και παραβατικότητας, που συμβαίνουν στο νησί και ιδιαίτερα σε κάποια σημεία όπως είναι ο Λαγανάς. Είμαστε καθημερινά εδώ με όλες μας τις υπηρεσίες, είμαστε παρόντες για να συνεχίσουμε να βελτιώνουμε τη ζωή των κατοίκων της Ζακύνθου αλλά και των επισκεπτών της», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Επισήμανε δε πως η Ζάκυνθος αποτελεί «ένα από τα πιο όμορφα μέρη στον πλανήτη και δικαιούται να έχει νομιμότητα, ελευθερία και καλή ζωή για τους ανθρώπους της».

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

C-130 Hercules
Ένοπλες Συρράξεις 0

«Μάτωσε» η Λεγεώνα των Ξένων-Δεκάδες νεκροί και τραυματισμένοι μισθοφόροι εκκενώνονται στη Πολωνία μετά από ρωσικό πλήγμα στον Δνείπερο

Οι Ρώσοι χτύπησαν ξενοδοχείο στον Δνείπερο που φιλοξενούσε δυτικούς μισθοφόρους και στρατιωτικούς εκπαιδευτές