Κοινωνία
Ενημερώθηκε στις:

Ηλιούπολη:"Τσουνάμι" κατηγοριών κατά του αστυνομικού-Τέταρτη γυναίκα καταγγέλει βασανιστήρια στα χέρια του

Σε πραγματικό «τσουνάμι» τείνουν να μετατραπούν οι καταγγελίες σε βάρος του αστυνομικού ο οποίος κατηγορείται για βιασμό και μαστρωπεία σε βάρος της 19χρονης στην Ηλιούπολη.

Σύμφωνα με τη δικηγόρο του πρώτου θύματος, Αντωνία Λεγάκη, υπάρχει και τέταρτη γυναίκα, η οποία καταγγέλει ότι έπεσε θύμα του αστυνομικού πριν από μερικά χρόνια και πέρασε βασανιστικά στα χέρια του.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

«Ζούσε αιχμάλωτη του αστυνομικού, ο οποίος με χειριστικό τρόπο και υπό τη συνεχή απειλή όπλου την οδήγησε στην πορνεία και στη συμμετοχή σε ταινίες πορνογραφικού περιεχομένου» σημείωσε η κ. Λεγάκη , προσθέτοντας πως και σε αυτή την περίπτωση ο 39χρονος αστυνομικός βίαζε και ξυλοκοπούσε την κοπέλα που κρατούσε αιχμάλωτη.

Σύμφωνα με τη δικηγόρο, το περιστατικό έγινε πριν από μερικά χρόνια, όταν η νεαρή γυναίκα ήταν περίπου 20 ετών. Η δικηγόρος, μάλιστα, τόνισε ότι τα όσα της αποκάλυψε η νεαρή κοπέλα έχουν γίνει γνωστά και σε άλλους συναδέλφους της, προκειμένου να είναι βέβαιο ότι θα γίνουν γνωστά στη δικαιοσύνη.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ένοπλες Συρράξεις 0

Έτοιμο να σπάσει το ουκρανικό μέτωπο-Forbes : Οι πανικόβλητοι Ουκρανοί διοικητές αναπτύσσουν ανεκπαίδευτες ταξιαρχίες στην μάχη

Η κατάσταση μέσα και γύρω από το Οχερέτινο και την Νοβομπαχμούτοβα είναι τραγική ενώ ρωσική 90η Τεθωρακισμένη μεραρχία...