Κοινωνία

Χωρίς ίχνος ενοχής στη τελευταία του ''παράσταση'' αγκαλιάζει την μητέρα της Καρολάιν

Ο Alpha μετέδωσε εικόνες από το μνημόσυνο, στο οποίο φαίνεται ο σύζυγος της Καρολάιν να αγκαλιάζει την μητέρα της και να βρίσκεται ανάμεσα στα οικεία της πρόσωπα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Την ώρα που οι εξελίξεις στην εξιχνίαση της φρικτής δολοφονίας στα Γλυκά Νερά είναι καταιγιστικές, κεντρικό πρόσωπο των τελευταίων ωρών είναι ο σύζυγος της 20χρονης Καρολάιν. Ο 32χρονος πιλότος βρισκόταν στην Αλόννησο για το μνημόσυνο της άτυχης κοπέλας όταν ελικόπτερο της ΕΛ.ΑΣ τον παρέλαβε άρον άρον για να μεταβεί εσπευσμένα στη ΓΑΔΑ και να ρίξει φως σε συγκεκριμένα ερωτήματα που έχουν προκύψει για την υπόθεση.  

Μάλιστα, τον γύρο του Διαδικτύου κάνουν πλάνα που μετέδωσε η εκπομπή «T live» με τον 32χρονο κατά τη διάρκεια του μνημόσυνου να αγκαλιάζει τη μητέρα της Καρολάιν, η οποία είχε ξεσπάσει σε κλάματα. Λίγο αργότερα, ο 32χρονος θα αποχωρούσε από την Αλόννησο για να βρεθεί στην Αθήνα και το κτίριο της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Αττικής.

https://youtu.be/CtKXwYTfKSA

 

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ρωσική τράπεζα και Πούτιν
Ρωσία 0

Έξω Φρενών οι Ρώσοι! Τούρκοι, Κινέζοι και Άραβες καθυστερούν ή ακυρώνουν τελείως τις πληρωμές ρωσικού πετρελαίου φοβούμενοι τις κυρώσεις των ΗΠΑ

«Η αμερικανική και ευρωπαϊκή πίεση δημιούργησε προβλήματα στις πληρωμένες μας» είπε ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνο,...