Κοινωνία

Εργασιακό νομοσχέδιο: Νέος γύρος συγκεντρώσεων στο Σύνταγμα

Σε εξέλιξη βρίσκεται συγκέντρωση εργαζομένων στο Σύνταγμα, στο πλαίσιο διαμαρτυρίας για το νέο εργασιακό νομοσχέδιο, που θα τεθεί σήμερα προς ψήφιση στη Βουλή.

Εκπρόσωποι του ΚΚΕ και του ΠΑΜΕ, μαζί με εκατοντάδες εργαζόμενους βρίσκονται ήδη μπροστά από τη Βουλή, ενώ για τις 18:00 έχει οριστεί το κάλεσμα των ΓΣΕΕ και ΑΔΕΔΥγια συμμετοχή στη συγκέντρωση.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

«Λάστιχο ωράριο, λάστιχο ζωή, οργανώσου τώρα για την ανατροπή», «Κάτω από τα χέρια από το 8ωρο, δεν είναι για παζάρια και για διάλογο» και «Χωρίς εσένα γρανάζι δεν γυρνά, εργάτη μπορείς χωρίς αφεντικά», είναι το σύνθημα που φωνάζουν εκατοντάδες διαδηλωτές, που ξεκίνησαν νωρίτερα από τα Προπύλαια και κατευθύνθηκαν προς τον χώρο της συγκέντρωσης.

Στο μεταξύ, με συνθήματα και χειροκροτήματα έγιναν δεκτοί οι ναυτεργάτες και τα συνδικάτα του Πειραιά, στη συγκέντρωση των συνδικάτων έξω από την Βουλή.


 

GALLERY

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ελληνοτουρκικά 0

Νέοι τσαμπουκάδες από το τουρκικό Εθνικό Συμβούλιο - Τι αναφέρει για την Ελλάδα - Ερντογάν: Η Ελλάδα να αποστρατιωτικοποιήσει τα νησιά (upd)

Αδιαπραγμάτευτη η κυριαρχία των ελληνικών νησιών λέει το Στέιτ Ντιπάρτμεντ- Άμεση απάντηση από το ελληνικό υπουργείο...
Ελληνοτουρκικά 0

Ποιο ήταν το μήνυμα Γκιουλέν: Μην υπακούσετε τον Ερντογάν αν αποπειραθεί κάτι-Σοβαρή ενόχληση στην Τουρκία με την συνέντευξη στο ελληνικό κανάλι

Σύμφωνα με τον τον Κωνσταντίνο Φίλη, Εκτελεστικό Διευθυντή Ερευνητικών Προγραμμάτων του Ινστιτούτου Διεθνών Σχέσεων και...