χασισοφυτείες
Κοινωνία

Μεγάλη χασισοφυτεία με 300 δενδρύλλια εντοπίστηκε στο Ρέθυμνο

Ολονύκτια επιχείρηση εξερεύνησης που ολοκληρώθηκε το πρωί του Σαββάτου, έγινε από αστυνομικούς της Δίωξης Ναρκωτικών Ρεθύμνης και των Τ.Α.Ε. σε μια περιοχή του Δήμου Μυλοποτάμου, όπου εντοπίστηκε μια μεγάλη χασισοφυτεία.

Κατά τη διάρκεια της επιχείρησης, βρέθηκαν συνολικά 300 δενδρύλλια κάνναβης ύψους ως ενός μέτρου στο στάδιο της ανάπτυξης, τα οποία ξεριζώθηκαν κατασχέθηκαν, όπως και πλήθος πειστήρια που βρέθηκαν κατά την εξερεύνηση του χώρου και εστάλησαν στα εργαστήρια της Εγκληματολογικής υπηρεσίας για εξέταση. Οι έρευνες για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των καλλιεργητών βρίσκονται σε εξέλιξη.

Καλλιεργούσε 34 χασισόδεντρα στην αυλή του

Ολόκληρο άλσος από… χασισόδεντρα είχε φτιάξει στην αυλή του σπιτιού του ένας κάτοικος περιοχής της Ημαθίας που συνελήφθη την Παρασκευή! Κατά την διάρκεια έρευνας που έκαναν οι αστυνομικοί της Δίωξης Ναρκωτικών Βέροιας, διαπιστώθηκε ότι καλλιεργούσε εκεί 34 δενδρύλλια κάνναβης ύψους ως 1,20 μέτρου!

Μαζί με τα δενδρύλλια κατασχέθηκαν δυο κουτιά που περιείχαν ακατέργαστη κάνναβη συνολικού βάρους 179 γραμμαρίων και μία ηλεκτρονική ζυγαριά και ο εισαγγελέας Πλημμελειοδικών Βέροιας άσκησε στον δράστη δίωξη για καλλιέργεια και κατοχή ναρκωτικών με σκοπό την διακίνηση.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

C-130 Hercules
Ένοπλες Συρράξεις 0

«Μάτωσε» η Λεγεώνα των Ξένων-Δεκάδες νεκροί και τραυματισμένοι μισθοφόροι εκκενώνονται στη Πολωνία μετά από ρωσικό πλήγμα στον Δνείπερο

Οι Ρώσοι χτύπησαν ξενοδοχείο στον Δνείπερο που φιλοξενούσε δυτικούς μισθοφόρους και στρατιωτικούς εκπαιδευτές