Κοινωνία
Ενημερώθηκε στις:

ΟΑΕΔ: Αναρτήθηκαν οι πίνακες των δικαιούχων για τις παιδικές κατασκηνώσεις

Από τη Δευτέρα (07/07) αναρτήθηκαν στον ΟΑΕΔ, οι πίνακες με τους δικαιούχους και τους παρόχους αλλά και τους αποκλειόμενους από το πρόγραμμα Παιδικών Κατασκηνώσεων του 2021.

Όσοι δικαιούχοι κατέθεσαν ηλεκτρονική αίτηση συμμετοχής έχουν δικαίωμα υποβολής ένστασης κατά των αποτελεσμάτων από την Τρίτη (08/06) μέχρι την Πέμπτη (10/06) και ώρα 15:00, ηλεκτρονικά μέσω της διαδικτυακής πύλης του ΟΑΕΔ.

Τα δικαιολογητικά με τις ενστάσεις των δικαιούχων, συνυποβάλλονται με την αίτηση ηλεκτρονικά ή κατατίθενται στο αρμόδιο Κέντρο Προώθησης Απασχόλησης (ΚΠΑ2) μέχρι την Παρασκευή 11/06 και ώρα 14:00.

Το ΚΠΑ2 στο οποίο ανήκει ο κάθε ενδιαφερόμενος, μπορεί να το βρει στη διεύθυνση www.oaed.gr/pov-aniko.

Οι διευθύνσεις email των ΚΠΑ2 βρίσκονται στη διεύθυνση www.oaed.gr/epikoinonia/mail.

Τα δικαιολογητικά για τις ενστάσεις των παρόχων συνυποβάλλονται με την αίτηση αποκλειστικά ηλεκτρονικά μέχρι την Πέμπτη (10/06) και ώρα 15:00.

Μέχρι πότε ισχύει το πρόγραμμα - Ποιοι οι ωφελούμενοι

Το πρόγραμμα του Οργανισμού για τις παιδικές κατασκηνώσεις θα υλοποιηθεί από τις 15 Ιουνίου 2021 έως τις 3 Σεπτεμβρίου για τα παιδιά τυπικής ανάπτυξης και έως τις 10 Σεπτεμβρίου για τα παιδιά με αναπηρία με ποσοστό 50% και άνω.

Ο συνολικός αριθμός των παιδιών που θα φιλοξενηθούν σε παιδικές κατασκηνώσεις είναι 70.000 και ο συνολικός προϋπολογισμός του προγράμματος ανέρχεται στα 35 εκατ. ευρώ.

Οι δικαιούχοι επιδοτούνται για τη διαμονή των ωφελούμενων παιδιών τους σε παιδική κατασκήνωση του μητρώου παρόχων του ΟΑΕΔ με τη χορήγηση Επιταγής Διαμονής σε Παιδικές Κατασκηνώσεις, η οποία έχει τη μορφή ενός μοναδικού ηλεκτρονικού κωδικού αριθμού.

Ωφελούμενοι είναι τα παιδιά των δικαιούχων που έχουν γεννηθεί από 01/01/2005 έως 14/06/2015. Η μέγιστη διάρκεια διαμονής είναι 15 συνεχόμενες ημέρες (συμπεριλαμβανομένων και των ημερών προσέλευσης και αναχώρησης).

Πάροχοι του προγράμματος είναι φυσικά ή νομικά πρόσωπα δημοσίου ή ιδιωτικού δικαίου που ασκούν επιχειρηματική δραστηριότητα και διατηρούν στην Ελλάδα επιχείρηση παιδικών κατασκηνώσεων σύμφωνα με την κείμενη νομοθεσία.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ένοπλες Συρράξεις 0

Έτοιμο να σπάσει το ουκρανικό μέτωπο-Forbes : Οι πανικόβλητοι Ουκρανοί διοικητές αναπτύσσουν ανεκπαίδευτες ταξιαρχίες στην μάχη

Η κατάσταση μέσα και γύρω από το Οχερέτινο και την Νοβομπαχμούτοβα είναι τραγική ενώ ρωσική 90η Τεθωρακισμένη μεραρχία...