Κοινωνία

Φονικό στην Κέρκυρα: Προσχεδιασμένη η δολοφονική επίθεση του δράστη

Νέα δεδομένα βγαίνουν όσο περνά η ώρα από τη στυγερή δολοφονία δύο ανθρώπων στη Δροσιά της Κέρκυρας. Σύμφωνα με τις εκτιμήσεις των Αρχών ο 67χρονος στο μυαλό του είχε προσχεδιάσει να δολοφονήσει τη σπιτονοικοκυρά. Μάλιστα, είχε ετοιμάσει έναν πλήρη φάκελο με αποδέκτη την Εισαγγελέα και σημειώματα επεξηγηματικά προς την οικογένειά του.

Πυροβόλησε εξ΄επαφής τα θύματά του

Ο 67χρονος αυτόχειρας και δράστης του διπλού φονικού, είχε πάρει την απόφαση να σκοτώσει χωρίς ενδοιασμό καθώς πυροβόλησε εξ επαφής τα θύματά του στο κεφάλι, πριν στρέψει την κυνηγετική καραμπίνα στον εαυτό του και να τερματίσει τη ζωή του.

Η άποψη του ιατροδικαστή

Σύμφωνα με τον ιατροδικαστή κ.Γιάννη Αϊβατίδη, το κάθε θύμα έχει δεχθεί τουλάχιστον έναν πυροβολισμό, ενώ χρησιμοποιήθηκε το ίδιο όπλο. «Η Ελληνίδα ιδιοκτήτρια των διαμερισμάτων και ο 63χρονος Ελληνογάλλος πυροβολήθηκαν εξ επαφής στο κεφάλι. Στη συνέχεια ο αυτόχειρας έστρεψε το όπλο στο στήθος του και πάτησε τη σκανδάλη.Όλα τα τραύματα είναι εξ επαφής, σχεδόν βραχυτάτης αποστάσεως, όσον αφορά τα θύματα. Οι δολοφονιθέντες φέρνουν τραύματα στο κεφάλι και ο δράστης, εξ επαφής τραύμα στο θώρακα» δήλωσε χαρακτηριστικά ο ιατροδικαστής. Ο κος Αϊβατίδης τόνισε επίσης πως «τα θύματα βρέθηκαν σε απόσταση 15 μέτρων το ένα από το άλλο, ενώ με βάση τα στοιχεία και την ιατροδικαστική έκθεση φέρεται ότι υπήρχε δόλος και πρόθεση να γραφτεί αυτή η τραγωδία».

https://www.youtube.com/watch?v=rG2QpV9uZWghttps://www.youtube.com/watch?v=gkMEoc9dOcs

Η μαρτυρία

Κάτοικος της περιοχής, που έκοβε χόρτα, άκουσε τους πυροβολισμούς από το κυνηγητικό όπλο, και ειδοποίησε την αστυνομία αλλά το κακό είχε συμβεί.

Οι διαφορές που οδήγησαν στην τραγωδία

Ο δράστης και η γυναίκα που έπεσε θύμα της επίθεσης κατά πάσα πιθανότητα είχαν οικονομικές ή κτηματικές διαφορές και ήταν γείτονες καθώς έμεναν στο ίδιο οίκημα. Μάλιστα, ο δράστης νοίκιαζε το σπίτι όπου κατοικούσε από τη γυναίκα που σκότωσε, η οποία φέρεται να του έκανε έξωση. Σύμφωνα με τα πρώτα δεδομένα ο δράστης και αυτόχειρας είχε συμφωνήσει προφορικά με την ιδιοκτήτρια να μην πληρώνει ενοίκιο και αντ΄αυτού να περιποιείται τον κήπο του συγκροτήματος διαμερισμάτων. Ωστόσο λογομάχησαν, ο ένας λόγος έφερε τον άλλο και έγινε το κακό.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ρωσική τράπεζα και Πούτιν
Ρωσία 0

Έξω Φρενών οι Ρώσοι! Τούρκοι, Κινέζοι και Άραβες καθυστερούν ή ακυρώνουν τελείως τις πληρωμές ρωσικού πετρελαίου φοβούμενοι τις κυρώσεις των ΗΠΑ

«Η αμερικανική και ευρωπαϊκή πίεση δημιούργησε προβλήματα στις πληρωμένες μας» είπε ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνο,...