ληστεία
Κοινωνία

Ρόδος: 41χρονος έκλεβε ναούς και σπίτια για να αγοράσει ναρκωτικά

Παλιός γνώριμος των αστυνομικών της Ασφάλειας ήταν ένας 41χρονος Έλληνας που συνελήφθη στη Ρόδο έχοντας στην κατοχή του 40 ναρκωτικά χάπια, τα οποία είχε αγοράσει με χρήματα που είχε κλέψει από ένα σπίτι και μια εκκλησία, ενώ είχε προσπαθήσει να διαρρήξει και δεύτερη.

Κατά την διάρκεια της προανάκρισης, αποκαλύφθηκε ότι την περασμένη Παρασκευή και το Σάββατο ο 41χρονος είχε αρπάξει χρήματα, προσωπικά έγγραφα και αντικείμενα από μια κατοικία, αλλά και εκκλησιαστικά είδη από ένα ναό τα οποία είχε προλάβει να πουλήσει για να αγοράσει ναρκωτικά. Μάλιστα, είχε αποπειραθεί να παραβιάσει και ένα παρεκκλήσι, αλλά δεν τα είχε καταφέρει. Ο δράστης οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Ρόδου κατηγορούμενος για κλοπές και κατοχή ναρκωτικών.

Αλλεπάλληλες κλοπές οχημάτων στον Αλμυρό

Πονοκέφαλο έχουν προκαλέσει στους αστυνομικούς του τοπικού τμήματος οι απανωτές κλοπές οχημάτων από χωριά του Αλμυρού. Την Κυριακή και την Δευτέρα, άγνωστοι έκλεψαν δύο φορτηγά ιδιοκτησίας ενός 62χρονου και μίας 69χρονης και το Ι.Χ. αυτοκίνητο ενός 46χρονου. Το τελευταίο ήταν και το μόνο που εγκατέλειψαν οι δράστες σε μια αγροτική οδό, ενώ τα φορτηγά παραμένουν άφαντα. Οι αστυνομικοί πήραν αποτυπώματα από το Ι.Χ. και αναζητούν τους δράστες, ενώ σχημάτισαν δικογραφία για κλοπές τροχοφόρων σε βάρος αγνώστων.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ένοπλες Συρράξεις 0

Έτοιμο να σπάσει το ουκρανικό μέτωπο-Forbes : Οι πανικόβλητοι Ουκρανοί διοικητές αναπτύσσουν ανεκπαίδευτες ταξιαρχίες στην μάχη

Η κατάσταση μέσα και γύρω από το Οχερέτινο και την Νοβομπαχμούτοβα είναι τραγική ενώ ρωσική 90η Τεθωρακισμένη μεραρχία...