Κοινωνία
Ενημερώθηκε στις:

Γλυκά Νερά: Όλο και πιο κοντά στους δολοφόνους της Καρολάιν

Όλο και περισσότερο στενεύει ο κλοιός γύρω από τους δράστες της δολοφονίας της 20χρονης Καρολάιν μπροστά στον σύζυγο και το 11μηνών βρέφος της, η οποία σόκαρε το πανελλήνιο.

Όπως έγινε γνωστό, το βράδυ της Παρασκευής οι αξιωματικοί της ΕΛ.ΑΣ. κατέληξαν στο πού πρέπει να στρέψουν το μεγαλύτερο ενδιαφέρον των ερευνών. Από τις αρχικές 300 υποθέσεις που βγήκαν από τα συρτάρια και εξετάστηκαν με κάθε λεπτομέρεια κατέληξαν σε δώδεκα από αυτές. Πρόκειται για ληστείες στις οποίες συμμετείχαν συνολικά 30 άτομα και διεπράχθησαν με έντονη βιαιότητα, όπως και στην περίπτωση του σπιτιού στα Γλυκά Νερά, αφού εκτός από το δολοφονία της Καρολάιν, υπενθυμίζεται ότι οι δράστες κρέμασαν τον σκύλο της οικογένειας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Έτσι, οι αστυνομικοί θα δουν σε αρχικό στάδιο πόσοι από τους 30 συγκεκριμένους σκληρούς ποινικούς παραμένουν ακόμα φυλακισμένοι.

Όσοι από αυτούς είναι εκτός των σωφρονιστικών καταστημάτων θα εξεταστούν όσον αφορά το πού βρίσκονταν την ημέρα της δολοφονίας και κυρίως τις επίμαχες ώρες, από τις τρεις τα ξημερώματα της Τρίτης έως και τις έξι και μισή το πρωί της ίδιας ημέρας. 

Γιατί οι δολοφόνοι δεν πάρκαραν έξω από τη μεζονέτα

Την ίδια ώρα, στα Γλυκά Νερά και την ευρύτερη περιοχή συνεχίζονται οι έρευνες για το πώς προσέγγισαν οι τρεις αδίστακτοι φονιάδες τη μεζονέτα του ζευγαριού. Για τέταρτη συνεχόμενη ημέρα άνδρες της ΕΛ.ΑΣ βρέθηκαν στο σημείο της δολοφονίας και ερεύνησαν σπιθαμή προς σπιθαμή του χώρους γύρω από το σπίτι μέσα στο οποίο εκτυλίχθηκε ένα από τα πιο βίαια εγκλήματα στα αστυνομικά χρονικά της χώρας μας.

Όπως εκτιμούν, πλέον, οι αστυνομικοί, οι δράστες έφτασαν στο σπίτι πεζοί, καθώς το όχημά τους ήταν αρκετά μακριά από τον τόπο του εγκλήματος.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Προκειμένου, δε,  να μην κινήσουν την υποψία κανενός κατοίκου της αραιοκατοικημένης περιοχής -με τη στάθμευση ενός αγνώστου οχήματος στους ερημικούς δρόμους- το άφησαν σε κάποιο πολυσύχναστο σημείο. Έτσι, περπατώντας αθόρυβα κινήθηκαν μέσα από τα χωράφια και τα οικόπεδα που υπάρχουν στην περιοχή και έφτασαν στο παράθυρο του πίσω μέρος της οικίας, από όπου και εισέβαλαν κι εντός αυτής.

Αφού πραγματοποίησαν το ειδεχθές έγκλημά τους, στη συνέχεια αποχώρησαν και πάλι πεζοί. Έφτασαν στο αυτοκίνητό τους κι εξαφανίστηκαν όπως όλα δείχνουν προς περιοχή της δυτικής Αττικής.

Όπως κατέθεσε ο 32χρονος πιλότος, όταν ανέβηκε πάνω στο κρεβάτι για να ακινητοποιήσει την 20χρονη σύζυγό του.

Το περιέγραψε με κάθε λεπτομέρεια

Όπως είπε, ο 32χρονος ήταν έως 30 ετών, μελαμψός, ύψους περίπου 1,72 με περιττά κιλά.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ ο 32χροος, που είδε όλη του τη ζωή να καταστρέφεται μέσα σε λίγα λεπτά, περιέγραψε με κάθε λεπτομέρεια στους αστυνομικούς τα χαρακτηριστικά του προσώπου του, το χρώμα των ματιών του, αλλά και των μαλλιών του.

Ακόμα, ανέφερε πως δεν μιλούσε καθόλου στους συνεργούς του, παρά μόνο όταν ήταν η ώρα να φύγουν κάτι τους είπε σε μια γλώσσα άγνωστη για εκείνον.

Είναι σίγουρος ότι θα τον αναγνωρίσει

Από την πλευρά τους οι αστυνομικοί έδειξαν φωτογραφίες υπόπτων και σεσημασμένων κακοποιών και θα δείξουν και τις επόμενες ημέρες, μήπως αναγνωρίσει τον δολοφόνο.

Πάντως εκείνος δηλώνει σίγουρος πως όταν ηρεμίσει και δει και άλλες φωτογραφίες θα αναγνωρίσει τον δολοφόνο της γυναίκας του, εφόσον πάντα είναι σεσημασμένος.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ